Υπ. Ανάπτυξης: Η αγορά έχει επάρκεια, μην αγοράζετε τρόφιμα πέρα από τα συνήθη

Υπ. Ανάπτυξης: Η αγορά έχει επάρκεια, μην αγοράζετε τρόφιμα πέρα από τα συνήθη Facebook Twitter
Η αγορά τροφοδοτείται κανονικά, διαβεβαιώνει το υπουργείο Ανάπτυξης (Φωτογραφια αρχείου EUROKINISSI)
0

Το υπουργείο Ανάπτυξης εξέφρασε διαβεβαιώσεις ότι η αγορά έχει επάρκεια και τροφοδοτείται κανονικά, καλώντας παράλληλα τους πολίτες να μην κάνουν αγορές τροφίμων πέρα από τις συνήθεις.

Το τελευταίο διάστημα οι Έλληνες καταναλωτές προμηθεύονται μεγάλες ποσότητες τροφίμων, όπως και καθαριστικών και απολυμαντικών, υπό τον φόβο του κορωνοϊού. Μάλιστα, οι συνολικές πωλήσεις σε καταστήματα τροφίμων στην ηπειρωτική Ελλάδα και την Κρήτη αυξήθηκε κατά 23%, σε σύγκριση με πέρυσι, το διάστημα από τις 24 Φεβρουαρίου έως την 1η Μαρτίου.

Με ανάρτησή του στα social media, o γενικός γραμματέας Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Παναγιώτης Σταμπουλίδης επιχείρησε να καθησυχάσει τους πολίτες.

«Διαβεβαιώνουμε τους καταναλωτές, ο υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης και ο υφυπουργός Νίκος Παπαθανάσης, ότι δεν υπάρχει λόγος να πραγματοποιούν αγορές τροφίμων πέραν από τις συνήθεις. Η αγορά έχει επάρκεια, τροφοδοτείται κανονικά, εργαζόμαστε στο υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων με όλους τους κλάδους για να διασφαλίσουμε την ομαλότητα», ανέφερε στην ανάρτησή του.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM
Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

Ελλάδα / Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

«Διαβάζω ότι υπήρχαν καταγγελίες, ότι δεν τις έλαβε κανείς υπόψη και λοιπά. Αυτοί οι οποίοι τα γράφουν θα βρεθούν στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια από μένα», ξεκαθαρίζει η υπουργός
NEWSROOM