ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Κοροναϊός στην Ελλάδα: 363 αρνητικά αποτελέσματα το τελευταίο 24ωρο - Σε ποιες περιοχές

Κοροναϊός στην Ελλάδα: 363 αρνητικά αποτελέσματα το τελευταίο 24ωρο - Σε ποιες περιοχές Facebook Twitter
0

Συνολικά 363 αρνητικά αποτελέσματα ελέγχων για τον νέο κοροναϊό σε όλη την Ελλάδα έχουν καταγραφεί τις τελευταίες 24 ώρες.

Επισήμως, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κοροναϊού στη χώρα μας είναι 66 ενώ σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η ιχνηλάτηση των ύποπτων κρουσμάτων.

Από χθες, τέθηκε σε λειτουργία και ο τετραψήφιος αριθμός του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας 1135 ο οποίος παρέχει πληροφορίες αναφορικά με τον κοροναϊό και οι κλήσεις είναι χιλιάδες.

Χθες ανακοινώθηκαν 21 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κοροναϊού SARS-CoV-2 στην Ελλάδα. Από αυτά, 13 βρίσκονται στους νομούς Αχαΐας και Ηλείας, 7 στο νομό Αττικής και 1 στο νομό Ευβοίας.

Το σύνολο των προσβληθέντων από τον νέο κοροναϊό, ανέρχεται πλέον σε 66 και είναι όλοι ελληνικής καταγωγής. Από αυτούς, οι 51 προέρχονται από την επιδημική έξαρση των εκδρομέων σε Ισραήλ και Αίγυπτο (47 μέλη της ταξιδιωτικής ομάδας και 4 επαφές τους).

Ένας από τους ασθενείς νοσηλεύεται με σοβαρή πνευμονία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΓΝ Πατρών. Όλοι οι υπόλοιποι είναι σε σταθερή κατάσταση και η επιτήρηση της υγείας τους συνεχίζεται, 22 εξ' αυτών νοσηλεύονται σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Πάτρα και 43 παραμένουν σε απομόνωση στην οικία τους.

Αναλυτικά τα αρνητικά δείγματα ανά περιοχή:

203 στην Αττική

68 στην Αχαΐα

44 στη Θεσσαλονίκη

27 στην Ηλεία (Αμαλιάδα)

3 στα Ιωάννινα

3 στην Πτολεμαΐδα

3 στο Άργος

2 στα Χανιά

2 στην Κέρκυρα

2 στην Κεφαλλονιά

και από 1 σε Τρίπολη, Σάμο, Καλαμάτα, Ζάκυνθο, Χαλκίδα, Ηράκλειο.

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM