Θάνατος επιχειρηματία στο Καβούρι - Απολογείται αύριο ο 26χρονος

Θάνατος επιχειρηματία στο Καβούρι - Απολογείται αύριο ο 26χρονος Facebook Twitter
Απολογείται τη Δευτέρα ο 26χρονος γιος γνωστής οικογενείας για τον θάνατο του 47χρονου επιχειρηματία στο Καβούρι (Eurokinissi)
1

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής κρατείται ο 26χρονος γιος γνωστού επιχειρηματία, ο οποίος κατηγορείται για πρόκληση θανατηφόρων σωματικών βλαβών σε βάρος 47χρονου επιχειρηματία στο Καβούρι.

Ο 26χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή τη Δευτέρα.

Υπενθυμίζεται ότι, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, ο 26χρονος γόνος γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας διαπληκτίστηκε έντονα με τον 47χρονο σε κτιριακό συγκρότημα στο Καβούρι, όπου διαμένουν και οι δύο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διαπληκτισμός ξεκίνησε όταν ο 47χρονος ενόχλησε τη σύντροφο του 26χρονου. Οι άνδρες λογομάχησαν και ο 47χρονος, ο οποίος φέρεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ δάγκωσε στο χέρι τον 26χρονο. Τότε εκείνος φέρεται να τον γρονθοκόπησε και ο 47χρονος έχασε την ισορροπία του και έπεσε.

Ο 47χρονος επιχειρηματίας πέθανε στις 12:30 ξημερώματα Κυριακής, αφού είχε διακομισθεί στο Ασκληπιείο Βούλας.

Κατά του 26χρονου έχει σχηματισθεί δικογραφία για πρόκληση θανατηφόρων σωματικών βλαβών. Ο ίδιος με τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια, έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ