Κούγιας για Φουρθιώτη: Τον απείλησαν με όπλα μέσα στο στούντιο - Δεν συνελήφθη ποτέ

Κούγιας για Φουρθιώτη: Τον απείλησαν με όπλα μέσα στο στούντιο - Δεν συνελήφθη ποτέ Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ
0

Ανακοίνωση για το περιστατικό με τον Μένιο Φουρθιώτη έδωσε στη δημοσιότητα ο Αλέξης Κούγιας που έχει αναλάβει την εκπροσώπησή του γνωστού παρουσιαστή. 

Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρει ότι ο πελάτης του ουδέποτε συνελήφθη και προσθέτει πως απειλήθηκε με τη χρήση όπλων από τέσσερις ένοπλους στο στούντιο τηλεοπτικού σταθμού. Τέλος καταλήγει λέγοντας πως έχει εντολή να στραφεί νομικά εναντίον οποιουδήποτε, ο οποίος δυσφημεί τον Μένιο Φουρθιώτη, διαδίδοντας ψευδείς ειδήσεις σε βάρος του.

Νωρίτερα σήμερα, έγινε γνωστό πως ο Μένιος Φουρθιώτης συνελήφθη στο Περιστέρι μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του μία γυναίκα. Νωρίτερα είχε καταθέσει και ο ίδιος μήνυση εναντίον της ίδιας γυναίκας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο γνωστός παρουσιαστής, κ. Μένιος Φουρθιώτης, μας ανέθεσε το βήμα της παράστασης προς υποστήριξη της κατηγορίας στο αδίκημα της εκβίασης, με τη χρησιμοποίηση όπλων, από τέσσερις δράστες, οι οποίοι εισήλθαν στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού «EPSILON», χθες το απόγευμα.

Συγκεκριμένα, ένα ζευγάρι, το οποίο έχει κατηγορηθεί, τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και στην Αθήνα περί του ότι είχε ιδρύσει μία παράνομη κλινική για τη διενέργεια αισθητικών χειρουργικών παρεμβάσεων και ευρίσκεται εκτός των φυλακών με περιοριστικούς όρους, συνοδευόμενο από άλλα δύο άτομα, επειδή ο Μένιος Φουρθιώτης, λόγω της παρανόμου δράσεώς τους, αρνείται να διαφημίσει την επιχείρησή τους στην εκπομπή του, εισήλθαν ένοπλοι και τον απείλησαν ότι θα τον σκοτώσουν, εάν συνεχίσει αυτήν την απόλυτα δικαιολογημένη άρνησή του.

Ο κ. Φουρθιώτης αμέσως μετέβη στο Α.Τ Περιστερίου, το οποίο είναι κατά τόπον αρμόδιο, τους μήνυσε και αμέσως διετάχθη η σύλληψή τους στα όρια του αυτοφώρου. Οι δύο βασικοί δράστες διέφυγαν, αλλά συνελήφθη το τέταρτο μέλος αυτής της παράνομης ομάδας και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα. Οι υπόλοιποι δράστες αναζητούνται ακόμα και σήμερα μέχρι να εκπνεύσουν τα χρονικά όρια του αυτοφώρου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM