Ραγδαία επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες Facebook Twitter
Βροχές και καταιγίδες προβλέπει το meteo.gr (Eurokinissi)
0

Για ραγδαία επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες από το βράδυ της Τρίτης προειδοποιεί το meteo.gr.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr από το βράδυ της Τρίτης αναμένεται μεταβολή του καιρού με ισχυρά κατά τόπους φαινόμενα.

Αναλυτικότερα, από τις βράδυνες ώρες της Τρίτης θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά, οι οποίες γρήγορα θα επεκταθούν σε όλα τα δυτικά ηπειρωτικά και στο Ιόνιο.

Έως το πρωί της Τετάρτης τα φαινόμενα θα επηρεάσουν το σύνολο των ηπειρωτικών και τη Δυτική Κρήτη.

Από το μεσημέρι της Τετάρτης βροχές και καταιγίδες αναμένονται στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά και στο Αιγαίο, τα οποία έως το βράδυ όμως θα περιοριστούν στη Μακεδονία, στη Θράκη, στο Ανατολικό Αιγαίο και στην Κρήτη.

Την Πέμπτη, βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες αναμένονται κυρίως στις θαλάσσιες και νησιωτικές περιοχές.

Την Τρίτη, οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως 7 μποφόρ, προς το βράδυ όμως στο Αιγαίο θα ενισχυθούν και θα φτάνουν κατά τόπους τα 8 μποφόρ. Κατά τη διάρκεια της νύχτας της Τρίτης προς Τετάρτη οι άνεμοι στο Ιόνιο θα στραφούν σταδιακά σε δυτικούς έως βορειοδυτικούς έως 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ.

Οι θυελλώδεις άνεμοι στο Αιγαίο θα εξασθενήσουν έως το βράδυ της Τετάρτης, οπότε δεν θα ξεπερνούν τα 6 και τοπικά τα 7 μποφόρ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο αναμένεται υψηλός κυματισμός από το βράδυ της Τρίτης έως το απόγευμα της Τετάρτης. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση την Τετάρτη.

Με πληροφορίες από το meteo.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM