Ρουβίκωνας: Εισβολή στο δημοτικό συμβούλιο Γλυφάδας από τον φεμινιστικό τομέα

Ρουβίκωνας: Εισβολή στο δημοτικό συμβούλιο Γλυφάδας από τον φεμινιστικό τομέα Facebook Twitter
Εισβολή του Ρουβίκωνα στο δημοτικό συμβούλιο Γλυφάδας
3

Μέλη του φεμινιστικού τομέα του Ρουβίκωνα πραγματοποίησαν εισβολή στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Γλυφάδας.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν τρικάκια που μεταξύ άλλων ανέφεραν «Η ομοφοβία- τρανσοφοβία στα σχολεία σκοτώνει» και διεμήνυσαν «θα ξανάρθουμε». Σε κείμενο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ο Ρουβίκωνας κάνει εκτενή αναφορά στα περιστατικά εκφοβισμού στα σχολεία που σχετίζονται με τις διακρίσεις βάσει φύλου, ταυτότητας φύλου ή σεξουαλικού προσανατολισμού.

Ρουβίκωνας: Εισβολή στο δημοτικό συμβούλιο Γλυφάδας από τον φεμινιστικό τομέα Facebook Twitter

Σε ό,τι αφορά την εισβολή στο δημοτικό συμβούλιο της Γλυφάδας, ο Ρουβίκωνας αναφέρει ότι έγινε ως αντίδραση για την απόφαση να διακοπεί πριν από τρεις μήνες επιμορφωτικό πρόγραμμα για εκπαιδευτικούς σχετικά με θέματα που άπτονται του σχολικού εκφοβισμού με εξειδικευμένη στόχευση.

Ελλάδα
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
"εισβάλει" με την έννοια της διείσδυσης, της διακόρευσης και άρα ισοτιμίας με τον αντίστοιχο αρσενικό όρο στη σεξουαλική πράξη. Μην τα παρεξηγείς όλα συντρόφισσα, πολεμάμε μαζι για τον πολιτιστικό μαρξισμό καιτην κατάρρευση της πατριαρχίας.