Γλυφάδα: Αυτή είναι η Corvette του οδηγού που χτύπησε και εγκατέλειψε τον 25χρονο

Γλυφάδα: Αυτή είναι η Corvette του οδηγού που χτύπησε και εγκατέλειψε τον 25χρονο Facebook Twitter
1

Η μαύρη Corvette που ενεπλάκη, τα ξημερώματα της Τετάρτης, σε τροχαίο δυστύχημα, με θύμα έναν 25χρονο μοτοσικλετιστή στη Γλυφάδα, φυλάσσεται σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης με ευθύνη της Τροχαίας. 

Το αυτοκίνητο φυλάσσεται σε πάρκινγκ των νοτίων προαστίων, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ενώ η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά τον οδηγό του πολυτελούς οχήματος που, αφού χτύπησε θανάσιμα τον νέο άνδρα, εγκατέλειψε το όχημά του και διέφυγε πεζός. Η Corvette ήταν ανασφάλιστη, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha. 

Ανέλυσαν το βίντεο από τη σύγκρουση

Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη τα ξημερώματα της Τετάρτης, στο ύψος του Νο59 στην λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ο οδηγός του σπορ οχήματος φαίνεται έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, ενώ κινείτο στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Αρχικά συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε ένας 32χρονος. Στη συνέχεια έστριψε δεξιά και προσέκρουσε στη μοτοσικλέτα του 25χρονου, που κινούνταν στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και κατέληξε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Μετά από ανάλυση μαγνητοσκοπημένου υλικού, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τη μαύρη Corvette και αυτό που μένει είναι να διαπιστωθεί είναι αν ο εγγεγραμμένος ιδιοκτήτης ήταν και ο οδηγός τη μοιραία νύχτα. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι υπήρχε και μία γυναίκα μαζί με τον οδηγό.

 

Ο πατέρας του θύματος δεν μπορεί να κρύψει την απόγνωση και την αγανάκτησή του. «Εγώ κάνω μία έκκληση σε αυτό το ανήθικο στοιχείο γιατί άφησε το παιδί μου και το εγκατέλειψε και έφυγε. Εδώ χτυπάμε μια γάτα και γυρνάμε για να δούμε αν ζει ή αν πέθανε. Σταματάς, μένεις εκεί και λες "τι έχω κάνει;". Εγώ έτσι ξέρω. Μπορεί το παιδί μου να ζούσε, έτσι κατάλαβα τώρα στη Βούλα. Στο νοσοκομείο που με φώναξαν και πήγα, πρέπει να ζούσε δηλαδή το παιδί».

Γλυφάδα: Αυτή είναι η Corvette του οδηγού που χτύπησε και εγκατέλειψε τον 25χρονο Facebook Twitter
Ο 25χρονος μοτοσικλετιστής που έχασε τη ζωή του
Γλυφάδα: Αυτή είναι η Corvette του οδηγού που χτύπησε και εγκατέλειψε τον 25χρονο Facebook Twitter
Φωτογραφία από εφημερίδα «Πρώτο Θέμα»

Οι φίλοι του 25χρονου Νάσου ζητούν να βρεθεί ο οδηγός που τον παρέσυρε και τον εγκατέλειψε. «Έρχομαι σε μισή ώρα» ήταν το τελευταίο μήνυμα προς την σύντροφό του. 

Γλυφάδα: Αυτή είναι η Corvette του οδηγού που χτύπησε και εγκατέλειψε τον 25χρονο Facebook Twitter
Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Μόνο στην Ελλάδα μπορεί να ψάχνουν τόσο έντονα και με δυσκολία να βρουν τον οδηγό ενός αυτοκινήτου που .. Έχει πινακίδες !!! Είμαστε για κλάματα ... Σε 1 λεπτό , σε οποιαδήποτε χώρα, έχεις τα στοιχεία που θέλεις να βρεις το άτομο στο οποίο ανήκει και από εκεί και πέρα κανείς την έρευνα σου .. 99% αν δεν είναι ο ίδιος είναι ο γιος του..