Συνελήφθη πρώην παίκτρια του «Big Brother» για όπλα και ναρκωτικά

Συνελήφθη πρώην παίκτρια του «Big Brother» για όπλα και ναρκωτικά Facebook Twitter
1

Πρώην παίκτρια του «Big Brother» ήταν μία από τους δύο συλληφθέντες στο Βόλο οι οποίοι έκρυβαν στο σπίτι τους σημαντική ποσότητα ναρκωτικών και όπλα.


Ειδικότερα, η 44χρονη Ε.Π. γνωστή από τη συμμετοχή της στο τηλεοπτικό ριάλιτι συνελήφθη την Δευτέρα μαζί με τον σύντροφό της στα Πλατανίδια Μαγνησίας μετά από αιφνιδιαστική έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι τους. 


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thessaliatv.gr κατά την έφοδο των αστυνομικών, το ζευγάρι αποκαλύφθηκε ότι έκρυβε κάνναβη βάρους 1.355 γραμμαρίων αξίας έως και 12.000 ευρώ, εξοπλισμό παραγωγής κάνναβης με υδροπονική μέθοδο και σημαντικό οπλισμό. Για την υπόθεση η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας παραχώρησε χθες συνέντευξη Τύπου.


Το ζευγάρι που δεν είχε απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν με παρόμοιες πράξεις οδηγήθηκε την Τρίτη συνοδεία αστυνομικών στα Δικαστήρια Βόλου όπου τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης, για κατοχή όπλων και για παραβάσεις του νόμου περί όπλων.


Οι δύο κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν στον ανακριτή Βόλου και ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για σήμερα Τετάρτη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι κατηγορούμενοι ισχυρίζονται ότι δεν τους ανήκουν τα ναρκωτικά και ότι από την κατασχεθείσα κάνναβη δική τους ήταν μόνο μία πολύ μικρή ποσότητα, άνευ σημασίας.


Συνοδεία δικαστικού λειτουργού και δύο αστυνομικών σκύλων πραγματοποιήθηκε η αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι. Σύμφωνα με πληροφορίες, αντιλαμβανόμενοι την παρουσία αστυνομικών οι συλληφθέντες δεν αντέδρασαν και υπάκουσαν στις εντολές που τους έδιναν. Οι αστυνομικοί έψαξαν όλους τους χώρους και εντόπισαν την κάνναβη, αλλά και το εργαστήρι παραγωγής ναρκωτικών που έκρυβαν. Από την οικία κατασχέθηκε σημαντικός εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας, ο οποίος αποτελείται από σύστημα εξαερισμού, λαμπτήρες και μηχανισμούς επεξεργασίας κάνναβης. Επισημαίνεται ότι ο εξοπλισμός ήταν εκτός λειτουργίας όμως εκτιμάται ότι το ζευγάρι θα μπορούσε να τον ενεργοποιήσει ανά πάσα στιγμή.

Στο σπίτι οι αστυνομικοί εντόπισαν μικρό οπλοστάσιο. Συγκεκριμένα κατασχέθηκαν λειτουργικό πολεμικό τυφέκιο (υποπολυβόλο) με τέσσερις γεμιστήρες χωρίς φυσίγγια, αεροβόλο τυφέκιο, κυνηγετικό όπλο, γεμιστήρας πιστολιού χωρίς φυσίγγια και 461 πολεμικά φυσίγγια, διαφόρων διαμετρημάτων. Στην επιχείρηση κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων υποπολυβόλο και πολεμικά φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, εννέα από τα οποία αντιαεροπορικά με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών να πραγματοποιεί έρευνα για την προέλευση του οπλισμού.

Επισημαίνεται ότι οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν στο σπίτι ποσό ύψους 12.025 ευρώ που εκτιμάται ότι προέρχεται από παράνομη δραστηριότητα και το ποσό των 1.000 δολαρίων ΗΠΑ. Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν τέλος τα δύο αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσε το ζευγάρι ως μέσα διευκόλυνσης για παράνομη δραστηριότητα και τα κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή του

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες της Αστυνομίας που οδήγησαν στην σύλληψη της πρώην παίκτριας του «Big Brother» και του συντρόφου της, ξεκίνησαν μετά από καταγγελία.

Συνελήφθη πρώην παίκτρια του «Big Brother» για όπλα και ναρκωτικά Facebook Twitter
Συνελήφθη πρώην παίκτρια του «Big Brother» για όπλα και ναρκωτικά Facebook Twitter
Συνελήφθη πρώην παίκτρια του «Big Brother» για όπλα και ναρκωτικά Facebook Twitter

Με πληροφορίες από thessaliatv

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Οι συλληφθέντες δήλωσαν επίσης ότι ούτε τα όπλα τους ανήκαν, εκτός από μία σφαίρα και μερικά σκάγια. Επίσης από τις 12.000 ευρώ δήλωσαν οτι τους ανήκουν 5 ευρώ και 36 λεπτά.