ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Μώραλης: Ο διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου δεν ενημέρωσε για τους λόγους της παραίτησής του

Μώραλης: Ο διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου δεν ενημέρωσε για τους λόγους της παραίτησής του Facebook Twitter
Ο Γιάννης Μώραλης αναφέρθηκε στην παραίτηση του Νίκου Διαμαντή (Πηγή φωτό EUROKINISSI)
0

Η παραίτηση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, Νίκου Διαμαντή, απασχόλησε τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πειραιά τη Δευτέρα.

Στις αρχές Φεβρουαρίου έγινε γνωστή η παραίτηση του κ. Διαμαντή, ο οποίος είχε αναλάβει τη διεύθυνση του Δημοτικού Θεάτρου το 2015.

Ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ανέφερε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ότι ο κ. Διαμαντής δεν έχει ενημερώσει για τους λόγους της αιφνίδιας παραίτησής του, προφορικά ή με επιστολή.

Ο κ. Μώραλης τον κ. Διαμαντή για το σημαντικό έργο που επιτέλεσε, ενώ σημείωσε τη στήριξη που παρείχε στο έργο του η Δημοτική Αρχή. Σε σχετικά ερωτήματα της αντιπολίτευσης, ο δήμαρχος δήλωσε κάθε άλλο παρά αντίθετος είναι στο να παραστεί ο κ. Διαμαντής σε επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αν το επιθυμεί κι εκείνος, για να διευκρινίσει τους λόγους της παραίτησής του.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ

 

 

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM