Αλβανικά ΜΜΕ: Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας αυτοκτόνησε

Αλβανικά ΜΜΕ: Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας αυτοκτόνησε Facebook Twitter
3

Περίπου ενάμιση χρόνο μετά το θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα, η Εισαγγελία Τιράνων φέρεται να καταλήγει στο συμπέρασμα πως ο νεαρός αυτοκτόνησε για να μην παραδοθεί στη RENEA, τους άνδρες των ειδικών δυνάμεων που τον είχαν περικυκλώσει, σύμφωνα με αλβανικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα, το οποίο επικαλούνται τα αλβανικά ΜΜΕ, οι κάλυκες που βρέθηκαν κοντά στο σώμα του προέρχονται από το καλάσνικοφ που είχε μαζί του και όχι από τα όπλα των αστυνομικών. Επιπλέον, το θύμα έφερε δύο τραύματα, ένα στο κάτω μέρος του σαγονιού και ένα στο στήθος που υποδεικνύουν πως ο Κατσίφας έθεσε τέλος στη ζωή του. Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν οι εισαγγελικές Αρχές, έκανε την αυτοκτονία του να μοιάζει με δολοφονία, αφού, όπως αναφέρεται, το πρώτο χτύπημα στο σαγόνι ήταν ξώφαλτσο, ενώ η δεύτερη βολή ήταν η μοιραία.

Ο φάκελος της υπόθεσης, κατά τις ίδιες πηγές, έχει διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Αργυροκάστρου, που θα συντάξει τους επόμενους μήνες το οριστικό πόρισμα, με τα αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης να θεωρούν πιθανή την παύση των όποιων διώξεων σε βάρος των αστυνομικών που είχαν πάρει μέρος στην επιχείρηση.


Πάντως, ο δικηγόρος της οικογένειας, κ. Ναυρίδης, υποστήριξε μιλώντας στην ιστοσελίδα himara.gr πως η Εισαγγελία Αργυροκάστρου διέψευσε τα δημοσιεύματα και αναφέρει πως πρόκειται για ψευδείς ειδήσεις.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ