Ηράκλειο: Νεκρός 22χρονος σε τροχαίο - Άμορφη μάζα το αυτοκίνητο που έπεσε πάνω σε φοίνικα

Ηράκλειο: Νεκρός 22χρονος σε τροχαίο - Άμορφη μάζα το αυτοκίνητο που έπεσε πάνω σε φοίνικα Facebook Twitter
3

Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 και μισή το βράδυ, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ένα ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο 22χρονοι, ξέφυγε από την πορεία του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και προσέκρουσε στο διαχωριστικό στηθαίο πάνω σε έναν φοίνικα, που από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, ξεριζώθηκε.

Ο θάνατος του ενός 22χρονου ήταν ακαριαίος, ενώ ο δεύτερος 22χρονος που επέβαινε στο ΙΧ, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε άμεσα στο σημείο, στο ΠΑΓΝΗ, χωρίς τα τραύματά του να απειλούν τη ζωή του.

Ηράκλειο: Νεκρός 22χρονος σε τροχαίο - Άμορφη μάζα το αυτοκίνητο που έπεσε πάνω σε φοίνικα Facebook Twitter

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
"Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία"Το σιγουρο ειναι οτι δε πηγαινε με 30χλμ/ωρα... Ποτε θα γινουμε ανθρωποι σε αυτη την χωρα -και ειδικοτερα στην Κρητη- οσον αφορα την οδηγικη μας συμπεριφορα πραγματικα δε ξερω... Προτιμαμε να κλαιμε νεκρους και να κατηγορουμε την κακια ωρα.
Αγνωστη μεχρι στιγμής αιτία. Ναί ετσι είναι,ερευνούνται τα αίτια, αν ήταν μόνο η ταχύτητα θα το είχαν αναφέρει οπότε ας μήν βγάζουμε αυθαίρετα συμπερασματα και να σεβόμαστε τούς συνανθρώπους μας. Τι θα πεί πότε θα γίνουμε άνθρωποι? Είμαστε πολύ καλύτεροι ανθρωποι απο ότι νομίζεις φίλε μου...τουλάχιστον οι περισότεροι απο εμάς.
Καθε χρονο σκοτωνονται πανω απο 25000 ανθρωποι σε τροχαια στην χωρα μας, πιο πολλοι απο καθε ιο, τρομοκρατικη επιθεση, πολεμο κλπ, παρολα αυτα δε ιδρωνει αυτι. Δεν ειμαστε ανθρωποι πισω απο το αμαξι, νομιζουμε πως ειμαστε Σουμαχερ, οτι μας ανηκει ο δρομος και οτι ολα τα κακα συμβαινουν στους αλλους οχι εμας. Καποια στιγμη μακαρι να γινουμε ανθρωποι.Για το παραπανω συμβαν η ταχυτητα ειναι δεδομενο οτι επαιξε πρωτευων ρολο, απο το αποτελεσμα που βλεπουμε. Τωρα αν υπηρξε καποια λακουβα, σκασμενο λαστιχο, μηχανικη βλαβη οτιδηποτε αν δεν ετρεχε πιθανον να μην γινοταν τιποτα ή να το χαρακτηριζαμε ατυχημα αντι για δυστυχημα...