Τι απαντά το νοσοκομείο Χανίων για το ραντεβού για εξετάσεις το 2022

Τι απαντά το νοσοκομείο Χανίων για το ραντεβού για εξετάσεις το 2022 Facebook Twitter
Το νοσοκομείο Χανίων ανακοίνωσε ότι θα επαναπρογραμματιστούν τα ραντεβού (Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI)
3

Τα ραντεβού που είναι σε εκκρεμότητα θα επαναπρογραμματιστούν, ανακοίνωσε το νοσοκομείο Χανίων, έπειτα από καταγγελία ασθενούς ότι της έκλεισαν ραντεβού για εξετάσεις για το 2022.

Το νοσοκομείο Χανίων, σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι θα ενισχυθεί με επιπλέον γαστρεντερολόγο, όπως και ότι θα ξεκινήσει η λειτουργία δεύτερου τακτικού εξωτερικού γαστρεντερολογικού ιατρείου.

Η απάντηση αυτή ήρθε έπειτα από την καταγγελία ασθενούς, η οποία ζήτησε να υποβληθεί σε γαστροσκόπηση και κολονοσκόπηση στο εν λόγω νοσοκομείο και της έκλεισαν ραντεβού για το 2022. Γεγονός για το οποίο ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ζήτησε εξηγήσεις από τις εμπλεκόμενες υγειονομικές αρχές.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

 

«Η νέα Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, σε συνεργασία με τη Διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, έχει ήδη προβεί στην πρόσληψη ενός επικουρικού γαστρεντερολόγου ιατρού και τις επόμενες ημέρες το Τμήμα θα ενισχυθεί με ακόμη έναν.

Επίσης, ξεκινάει άμεσα η λειτουργία και δεύτερου τακτικού εξωτερικού γαστρεντερολογικού ιατρείου. Τα ραντεβού που βρίσκονται σε εκκρεμότητα θα επαναπρογραμματιστούν και οι ασθενείς θα ειδοποιηθούν για τις νέες ημερομηνίες».

Ελλάδα
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Διαβάζουμε στην ανακοίνωση : "Η ΝΕΑ Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, κλπ, Επίσης, ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΜΕΣΑ η λειτουργία και δεύτερου κλπ"Θαύμα, θαύμα !!... "Στο τσακ" τους πρόλαβε το περιστατικό ! !Ως γνωστόν, η έλλειψη σοβαρότητας στην πολιτική ζωή, δεν διακρίνεται από ιδεολογικό προσανατολισμό.Αυτό είναι το ελάχιστο που μπορεί να πει ένας πολίτης για το "δούλεμα".
ας πει το νοσοκομειο ποσες κολονοσκοπησεις και γαστροσκοπησεις κανει ανα ετος. Ή υπολειτουργεί το τμήμα ή ολοι οι Χανιωτες τρεχουν για κολονοσκοπηση.