Μαραθώνας: «Εργάτης στα θερμοκήπια ζήτησε τα δεδουλευμένα και τον πυροβόλησαν με καραμπίνα»

Μαραθώνας: «Εργάτης στα θερμοκήπια ζήτησε τα δεδουλευμένα και τον πυροβόλησαν με καραμπίνα» Facebook Twitter
4

Ένα αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Οινόη του Μαραθώνα

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, στις 8μ.μ δύο άνδρες από την Ινδία που δούλευαν στα θερμοκήπια της περιοχής, πήγαν για να ζητήσουν τα δεδουλευμένα τους από τον εργοδότη τους όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εκείνος όπλισε μια καραμπίνα και τραυμάτισε τον έναν από τους δύο με σκάγια. 

Ο 23χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ενώ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο εργοδότης αναζητείται από τις αρχές και το κινητό του τηλέφωνο παραμένει κλειστό. 

Ανεπιβεβαίωτη μαρτυρία

Ντόπιος που μίλησε στον «αέρα» της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη, μετέφερε πληροφορίες πως, εν μέσω της διαφωνίας των εργαζομένων με τον φερόμενος ως δράστη, κάποιος από τους εργαζόμενους απείλησε τον επιχειρηματία με μαχαίρι, ωστόσο υπογραμμίζεται πως η μαρτυρία αυτή παραμένει ανεπιβεβαίωτη και ο ιδιοκτήτης των θερμοκηπίων αναζητείται από την αστυνομία, ώστε να συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτόφωρου. 

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Να καταδικαστεί πάραυτα η ακροαριστερή βία των εργατών (που είναι και μετανάστες) που τολμάνε να απαιτούν πληρωμή για τη δουλειά τους! Να αθωωθεί με τιμές το άξιο τέκνο της ελληνικής γης που (τάχα) τους πυροβόλησε! Να επιδοτηθεί το θερμοκήπιο! Φτάνει πια με την άγρια βία των δούλων!
Νέα περίπτωση Μανωλάδας. Αλλά, υποθέτω ότι, όπως και στην περίπτωση της Μανωλάδας, έτσι και τώρα τα αφεντικά θα αθωωθούν και οι εργάτες δεν θα πάρουν ποτέ τα χρήματα που δικαιούνται. Άλλωστε, τι μας νοιάζουν εμάς μωρέ οι φτωχοί εργάτες, εμείς είμαστε όλοι υψηλόμισθα στελέχη επιχειρήσεων και δεν ανησυχούμε για το μέλλον μας...