Απεργία της ΓΣΕΕ

Συνελήφθησαν αστυνομικοί για ναρκωτικά - Προμηθεύονταν και διακινούσαν κοκαΐνη

Συνελήφθησαν αστυνομικοί για ναρκωτικά - Προμηθεύονταν και διακινούσαν κοκαΐνη Facebook Twitter
4

Για υπόθεση ναρκωτικών συνελήφθησαν ένας ιδιώτης και δύο αστυνομικοί, οι οποίοι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα ενώ διατάχθηκε επίσης ΕΔΕ σε βάρος τους.

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας σε βάρος αστυφύλακα και ειδικού φρουρού, που υπηρετούν σε υπηρεσίες της Αττικής, καθώς και ιδιώτη, οι οποίοι συνελήφθησαν για υπόθεση ναρκωτικών.

Προηγήθηκε έρευνα στο πλαίσιο της οποίας προέκυψε ότι ο αστυφύλακας και ο ειδικός φρουρός προμηθεύονταν μικροποσότητες κοκαΐνης, τόσο για ιδία χρήση όσο και για προμήθεια άλλων ατόμων.

Όπως μάλιστα διακριβώθηκε, την 14 και 15 Δεκεμβρίου 2019, είχαν προμηθευτεί από κοινού ποσότητα κοκαΐνης από τον συλληφθέντα ιδιώτη, στην οικία του σε περιοχή της Αττικής.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν στην κατοχή του αστυφύλακα μικροποσότητα κοκαΐνης και ναρκωτικό δισκίο, στην κατοχή του ειδικού φρουρού μικροποσότητα ινδικής κάνναβης και στην κατοχή του ιδιώτη (611) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, (4) γραμμάρια κοκαΐνης και ζυγαριά ακριβείας.

Όπως προέκυψε, στην υπόθεση εμπλέκεται ένας ακόμα ιδιώτης, ο οποίος δεν εντοπίστηκε στα όρια της αυτόφωρης διαδικασίας.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Αστυφύλακας και ο Ειδικός Φρουρός τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος τους η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Ελλάδα
4

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

Ελλάδα / Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

«Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να παρέχει οποιαδήποτε συνδρομή της ζητηθεί στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, για τη διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Κάθε τόσο ακούμε για ΕΔΕ, τα αποτελέσματα των οποίων δεν μαθαίνουμε ποτέ.Τέτοιος σεβασμός στον πολίτη από το δημοκρατικό κράτος μας (με την ...σουλτανική συμπεριφορά στους ραγιάδες).Αλλά αφού και εμείς δεν "αγανακτούμε", φταίμε για την ανοχή μας (που δεν είναι πάντοτε αθώα).
https://www.tovima.gr/2020/01/25/society/pos-ksexniountai-ekatontades-ede-gia-paranomies-astynomikon/ Απλά πρόκειται περί Ελλάδας. Τίποτε το περίεργο. Η σχετική ιστορία που μου έχει μείνει εμένα ήταν όταν λίγα χρόνια πριν διεθνώς βραβευμένος κτηνοτρόφος εκβιάστηκε από κτηνιάτρους δημόσιας υπηρεσίας οι οποίοι απαίτησαν μερίδιο από επιδοτήσεις με απειλή να του προσάψουν ανυπόστατες παραβάσεις. Αυτός αρνήθηκε, τους κατήγγειλε, και έγινε ΕΔΕ την οποία την έκαναν οι ίδιοι οι κτηνίατροι. Αν θυμάμαι καλά ο κύριος τελικά την έκλεισε την κτηνοτροφική μονάδα.
1. "Απλά πρόκειται περί Ελλάδας. Τίποτε το περίεργο"Αυτό ακριβώς λέω και πρέπει να αλλάξει. Μηδενική ανοχή.2. Δεν αμφισβητώ καθόλου το παράδειγμα του πολίτη με την κτηνοτροφική μονάδα.Δυστυχώς, θέλει γερό στομάχι και μάλλον βαθιά τσέπη για να τα βγάλεις πέρα με το Ελληνικό Δημόσιο.Αυτό πρέπει όμως να το παλαίψουμε σαν κοινωνία συντονισμένα, μέχρι να θεραπευτεί αυτή η πληγή.Πρώτα πρέπει οι πολίτες σαν πλειοψηφία να το πάρουμε απόφαση - για αυτό λέω ότι δεν είμαστε "αθώοι".Και μετά να τηρηθεί μαχητική στάση και να ασκηθεί πίεση στα κόμματα και στο Ελληνικο Δημόσιο, με την ουσιαστική συνδρομή του Συνήγορου του Πολίτη.Επαναλαμβάνω : ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΣ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ !
Θυμάμαι τότε που έπαιρνα τηλέφωνο κάθε μέρα στο 100 να ενημερώσω για παράνομη πώληση τσιγάρων στα Εξάρχεια. Μετά έσκασε μια είδηση για κύκλωμα αστυνομικών που πουλούσαν παράνομα τσιγάρα και τόκοψα...Ευελπιστώ να υπάρχει σωτηρία γι'αυτή τη χώρα...