Χρυσοχοΐδης για τη βιαιοπραγία στο Μενίδι: «Όποιος χτυπά ανήλικα, δεν χωρά πουθενά»

Χρυσοχοΐδης για τη βιαιοπραγία στο Μενίδι: «Όποιος χτυπά ανήλικα, δεν χωρά πουθενά» Facebook Twitter
2

Μετά τον σάλο που προκάλεσε βίντεο, στο οποίο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ χτυπά ένα παιδί στο Μενίδι, ο υπουργός Προστασίας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αντέδρασε με ανάρτησή του στο Twitter. 

Όποιος χτυπά ανήλικα, δεν χωρά πουθενά, δηλώνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με αφορμή βίντεο που δείχνει αστυνομικό να βιαιοπραγεί σε βάρος 11χρονου.

Σε ανάρτησή του στο twitter o κ. Χρυσοχοΐδης αναφέρει: «Όποιος χτυπά αναίτια, δεν έχει θέση στην Ελληνική Αστυνομία. Όποιος χτυπά ανήλικα, δεν χωρά πουθενά».


Για την υπόθεση έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και οι τέσσερις αστυνομικοί που φαίνονται στο βίντεο. Στην ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ αναφέρει πως «έχει ληφθεί μέριμνα ώστε ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής να επικοινωνήσει με την οικογένεια του ανηλίκου και να διατεθεί υπηρεσιακός ψυχολόγος για την υποστήριξη του, εφόσον το επιθυμεί».

  

Ελλάδα
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
«Όποιος χτυπά αναίτια, δεν έχει θέση στην Ελληνική Αστυνομία."Στην εντελώς απίθανη περίπτωση που θα το εννοούσε, παρόμοια αρχή θα σηματοδοτούσε μαζικό κύμα διαθεσιμοτήτων αστυνομικών με "λυμένα χέρια" (και με βαρύ χέρι)