Έγκλημα στη Φθιώτιδα: «Σκότωσε τη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε»

Έγκλημα στη Φθιώτιδα: «Σκότωσε τη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε» Facebook Twitter
2

Οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε στη Μακρακώμη Φθιώτιδας όπου ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό μέσα σπίτι του.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν από γείτονα που είχε ανησυχήσει, βρήκαν έναν άνδρα και μία γυναίκα νεκρούς μέσα σε λίμνη αίματος.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, η 50χρονη γυναίκα είχε πυροβοληθεί από καραμπίνα στο πρόσωπο, ενώ ο 48χρονος σύζυγός της κείτονταν κι εκείνος νεκρός από βολή του ίδιου όπλου, το οποίο κρατούσε στο χέρι του. 

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, πιθανολογείται πως το ζευγάρι καβγάδισε και ο άνδρας πυροβόλησε τη γυναίκα τραυματίζοντάς τη θανάσιμα. Στη συνέχεια έστρεψε την καραμπίνα προς το μέρος του και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί του τμήματος Σπερχειάδας αλλά και μέλη της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας για τη συλλογή στοιχείων.

Οι σοροί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας όπου θα γίνει νεκροτομή, ενώ οι αστυνομικοί διενεργούν προανάκριση για να ανακαλύψουν τα αίτια της τραγωδίας.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια