Θεσσαλονίκη: Κάπνιζε σε τουαλέτα αεροπλάνου εν πτήσει και συνελήφθη μετά την προσγείωση

Θεσσαλονίκη: Κάπνιζε σε τουαλέτα αεροπλάνου εν πτήσει και συνελήφθη μετά την προσγείωση Facebook Twitter
Άναψε τσιγάρο σε τουαλέτα αεροπλάνου εν πτήσει (Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI)
3

Στην τουαλέτα ενός αεροπλάνου εν πτήσει κάπνιζε ένας επιβάτης ελληνικής καταγωγής, σε πτήση από Γερμανία προς Θεσσαλονίκη.

Μόλις το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», λίγο πριν τη 1 τα ξημερώματα, ο επιβάτης συνελήφθη από αστυνομικούς και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του αεροπορικού κώδικα. Το περιστατικό συνέβη ενώ το αεροσκάφος της εταιρείας Ryanair εκτελούσε πτήση από το αεροδρόμιο Μπάντεν- Μπάντεν της Καρλσρούης με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Ο ελληνικής καταγωγής, Γερμανός υπήκοος επιβάτης, άναψε τσιγάρο στην τουαλέτα του αεροσκάφους, αλλά τον αντιλήφθηκε μια αεροσυνοδός ενημερώνοντας αμέσως τον κυβερνήτη, που με την σειρά του ενημέρωσε τους υπεύθυνους του πύργου ελέγχου στον αερολιμένα «Μακεδονία», μέσω του οποίου ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Ο 32χρονος ομολόγησε την πράξη του αποδίδοντάς την στο άγχος κατά τη διάρκεια της πτήσης. Το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, που τον παρέπεμψε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο. Σύμφωνα με νομικούς, η προβλεπόμενη ποινή για την συγκεκριμένη παράβαση κυμαίνεται από χρηματική ποινή έως φυλάκιση έξι μηνών. 

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Φτάσαμε στο σημείο με ένα πακέτο τσιγάρα να μπορεί να γίνει και αεροπειρατεία!...(«Ακίνητοι όλοι γιατί θα σας ντουμανιάσουμε εδω μέσα!.. ..το αεροπλάνο αλλάζει κατεύθυνση!.. ..και μη τολμίσει ο πιλότος να κάνει διαφορετικά γιατί θα του φυσάμε τον καπνό από τη χαραμάδα!... ..θα ανάβουμε το ένα μετά το άλλο!»)...σκέψου να βγάλει ο άλλος ναργιλέ!... ..«Αλλάχου Ακμπάρ» και έτσι!...