Ζέρβας: Tο φετινό Pride είναι μία ευκαιρία να αξιοποιήσει η Θεσσαλονίκη τα οφέλη του

Ζέρβας: Tο φετινό Pride είναι μία ευκαιρία να αξιοποιήσει η Θεσσαλονίκη τα οφέλη του Facebook Twitter
EUROKINISSI / ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ
0

Ως μία ευκαιρία να αξιοποιήσει η Θεσσαλονίκη τα οφέλη του χαρακτήρισε το φετινό Pride ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.


«Ο δήμος Θεσσαλονίκης, η πόλη, θα συμμετέχει και φέτος στο Gaypride και μάλιστα σε μία πιο διευρυμένη και αναβαθμισμένη διοργάνωση, που είναι το Europride», δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.


Μιλώντας στον Focus FM ο κ. Ζέρβας τόνισε ότι σε αυτό έχει δεσμευτεί ο δήμος και τη χαρακτήρισε ως μία ευκαιρία «να φροντίσουμε να έχει τα οφέλη, που έχει σε όλες τις πόλεις, όπου γίνεται αυτό».


«Όλα αυτά με πολύ καλή οργάνωση και σεβασμό σε παραδόσεις, θεσμούς και ευαισθησίες που έχει η πόλη μας. Θα φέρει εξωστρέφεια στην πόλη και δεν θα ενοχλήσει κάποιους, που θεωρούν ότι από τέτοιες δράσεις ενοχλούνται. Ας το δούμε σαν μία μεγάλη ευκαιρία η πόλη μας να έχει οφέλη από μία τέτοια διοργάνωση» πρόσθεσε.

  

Με πληροφορίες από Voria/Parallaximag

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM