ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Επίθεση σε Κοβάσεβιτς: Οι αρχές εξετάζουν βίντεο που θα τους οδηγήσει στον δράστη

Επίθεση σε Κοβάσεβιτς: Οι αρχές εξετάζουν βίντεο που θα τους οδηγήσει στον δράστη Facebook Twitter
0

Βίντεο που ίσως αποκαλύψει την ταυτότητα του δράστη που πυροβόλησε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Ντάρκο Κοβάσεβιτς έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με το newsit, οι αστυνομικοί ακολούθησαν την διαδρομή που έκανε ο δράστης, από την οδό που βρίσκεται το σπίτι του πρώην ποδοσφαιριστή μέχρι και τον περιφερειακό στο Γκολφ της Γλυφάδας, όπου ο δράστης έκαψε το αυτοκίνητο διαφυγής, ψάχνοντας πόρτα πόρτα για βιντεοληπτικό υλικό.

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κατάφεραν να ανακαλύψουν βίντεο, από ιδιωτική κάμερα, όπου διαφαίνεται το μικρό αυτοκίνητο πόλης με τον ψηλό άνδρα, με καπέλο τύπου τζόκεϊ στο κεφάλι του, να απομακρύνεται από το σημείο της απόπειρας, μέσω συγκεκριμένης οδού. Ήδη το βίντεο έχει μεταφερθεί στα εργαστήρια τις ΕΛ.ΑΣ.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες, πιστεύουν πως ο δράστης δεν ήθελε να σκοτώσει το γνωστό ποδοσφαιριστή, αλλά να του περάσει ένα μήνυμα. Αυτό προκύπτει από την σκηνή του περιστατικού, καθώς ο δράστης έφτασε σε απόσταση μικρότερη των τριών μέτρων από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, Ντάρκο Κοβάσεβιτς και τον πυροβόλησε.

Ωστόσο, αυτό που προβληματίζει τους Αστυνομικούς είναι το γεγονός πως στο σημείο του πυροβολισμού δεν βρέθηκε κάλυκας από το πιστόλι, όπως βέβαια και η βολίδα. Το, δε, αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε ο δράστης ήταν κλεμμένο εδώ και δυο μήνες, ενώ οι πινακίδες που φορούσε ήταν πλαστές και αντιστοιχούσαν σε ίδιας μάρκας και χρώματος όχημα.

Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο μάρκας "smart" κλάπηκε στης 10 Οκτωβρίου από την Θεσσαλονίκη και ανήκε σε Βούλγαρο υπήκοο οποίος και δήλωσε την κλοπή. Αντιθέτως οι πινακίδες ήταν πλαστογραφημένες από παρόμοιο όχημα, ιδίου χρώματος, από την Καλαμάτα όμως και ο ιδιοκτήτης τους δεν είχε δηλώσει απώλεια πινακίδων.

Οι έρευνες για την υπόθεση είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

Ελλάδα / Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

«Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να παρέχει οποιαδήποτε συνδρομή της ζητηθεί στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, για τη διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση
NEWSROOM