Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στα Εξάρχεια

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στα Εξάρχεια Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ευρεία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην περιοχή των Εξαρχείων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεκάδες αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, αλλά και ομάδες της ΟΠΚΕ, κάνουν ελέγχους στην ευρύτερη περιοχή στο πλαίσιο του νέου επιχειρησιακού σχεδίου της Αστυνομίας για την πάταξη της εγκληματικότητας.

Αστυνομικές επιχειρήσεις για την πάταξη της εγκληματικότητας έγιναν την Πέμπτη και την Παρασκευή στην περιοχή των Εξαρχείων. «Οι επιχειρήσεις αυτές θα γίνονται συνεχώς για τη δραστική αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, αλλά και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες» ανέφεραν πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας, σύμφωνα με το ethnos.gr.

H σημερινή επιχείρηση έρχεται ένα 24ωρο αργότερα από την εισβολή της αστυνομίας στο Κουκάκι το Σάββατο σε ανακατάληψη κτιρίων.

Υπενθυμίζεται ότι με άδεια του εισαγγελέα, άνδρες της ΕΚΑΜ έσπασαν τις εισόδους για να μπουν σε δύο κτίρια, ενώ δύο drones της ΕΛΑΣ κατέγραφαν από αέρος όσα συνέβαιναν. Εννέα προσαγωγές είχαν γίνει προηγουμένως από τις αστυνομικές δυνάμεις στο Κουκάκι, κατά την διάρκεια συγκέντρωσης αλληλεγγύης που πραγματοποιήθηκε μετά την ανακατάληψη των κτιρίων στην οδό Ματρόζου 45 και στην οδό Παναιτωλίου 21, από ομάδες αντιεξουσιαστών.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM