Κακοκαιρία Ηφαιστίων: Χωρίς ρεύμα για πάνω από 24 ώρες χωριό στην Εύβοια - Στα 2,5 μέτρα το χιόνι

Κακοκαιρία Ηφαιστίων: Χωρίς ρεύμα για πάνω από 24 ώρες χωριό στην Εύβοια - Στα 2,5 μέτρα το χιόνι Facebook Twitter
Φωτογραφία: Ευβοϊκή Γνώμη
0

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα από χθες, Δευτέρα στις 5:00 το πρωί, βρίσκεται το χωριό Σέτα της Εύβοιας και ενώ τα χιόνια να έχουν αποκλείσει την περιοχή.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η πρόεδρος της κοινότητας Ευαγγελία Αργύρη, στο Open TV, σήμερα το πρωί, το χιόνι φθάνει τα 2,5 μέτρα. «Εχθές ο εκφορτωτής της Περιφέρειας άνοιξε το δρόμο μέχρι και το Μακρυχώρι, όμως ο ΔΕΔΔΗΕ δεν ήρθε ποτέ» ανέφερε η πρόεδρος της κοινότητας συμπληρώνοντας ότι υπάρχουν άρρωστοι άνθρωποι στο χωριό. 

Από την πλευρά του, ο Κώστας Μανιάτης, πρόεδρος της ένωσης τεχνικών της ΔΕΗ, ανέφερε ότι για να φτάσουν τα συνεργεία στο σημείο της βλάβης πρέπει τόσο η Περιφέρεια όσο η Πολιτική Προστασία να έχουν ανοίξει δρόμους προσθέτοντας ότι οι τεχνικοί της ΔΕΗ δεν μπορούν να φτάσουν στο χωριό. 

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM
Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

Ελλάδα / Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

«Διαβάζω ότι υπήρχαν καταγγελίες, ότι δεν τις έλαβε κανείς υπόψη και λοιπά. Αυτοί οι οποίοι τα γράφουν θα βρεθούν στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια από μένα», ξεκαθαρίζει η υπουργός
NEWSROOM