Τροχαίο στην Κηφισιά: Ξαδέρφια 22 και 21 ετών τα θύματα - Άμορφη μάζα τα δυο οχήματα

Τροχαίο στην Κηφισιά: Ξαδέρφια 22 και 21 ετών τα θύματα - Άμορφη μάζα τα δυο οχήματα Facebook Twitter
0

Σοκάρουν οι εικόνες και οι πληροφορίες από το τροχαίο δυστύχημα στην Κηφισιά όπου σκοτώθηκαν δυο άνθρωποι και έξι ακόμη τραυματίστηκαν.

Σύμφωνα με την Τροχαία, το δυστύχημα συνέβη όταν δυο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, στην οδό Γεωργίου Λύρα. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που τα αυτοκίνητα μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Στο σημείο έσπευσαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα που απεγκλώβισαν ένα άτομο το οποίο ήταν νεκρό, ενώ ένα άλλο υπέκυψε στα τραύματά του λίγο αργότερα. Στο δυστύχημα ενεπλάκησαν δύο Ι.Χ στα οποία επέβαιναν 8 άτομα.

Τροχαίο στην Κηφισιά: Ξαδέρφια 22 και 21 ετών τα θύματα - Άμορφη μάζα τα δυο οχήματα Facebook Twitter

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως τα δυο θύματα του τροχαίου ήταν ξαδέρφια μεταξύ τους, 22 και 21 ετών, ενώ από την σύγκρουση τραυματίστηκαν επίσης άλλοι έξι νέοι άνθρωποι, ένας εκ των οποίων σοβαρά.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονος -που περιλαμβάνεται στους τραυματίες- πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα δύο ξαδέρφια μαζί με άλλα δύο άτομα. 

Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής.

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM