Σήμερα η κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου - Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του

Σήμερα η κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου - Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Facebook Twitter
0

Το τελευταίο αντίο στον μουσικοσυνθέτη Θάνο Μικρούτσικο που πέθανε το Σάββατο, θα πουν σήμερα το μεσημέρι φίλοι και συγγενείς του, καθώς θα γίνει η πολιτική κηδεία του.

Η πολιτική κηδεία του Θάνου Μικρουτσικου θα γίνει στις 14:30 στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών. Με Κοινή Υπουργική Απόφαση αποφασίστηκε η κηδεία του μουσικοσυνθέτη, πρώην υπουργού, Θάνου Μικρούτσικου να τελεσθεί με δημόσια δαπάνη.

Πριν την κηδεία, στις 10:30, η σορός του αγαπημένου συνθέτη και μουσικού θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα για όσους θέλουν να τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά, στην αίθουσα τελετών του Α' Νεκροταφείου.

Η οικογένειά του Θάνου Μικρούτσικου έχει εκφράσει την επιθυμία αντί στεφάνων να διατεθούν χρήματα για τα ασυνόδευτα παιδιά προσφύγων στη Μόρια (GR 07017 1355 0006 3551 3856 0788 -Τράπεζα Πειραιώς).


Ο Θάνος Μικρούτσικος πέθανε το Σάββατο, σε ηλικία 72 ετών από καρδιοαναπνευστική ανακοπή, έχοντας δώσει μακρά μάχη με τον καρκίνο. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στους θαυμαστές του, τους συνεργάτες του και όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο που με συλλυπητήρια μηνύματα και τραγούδια του τον αποχαιρετούν στα social media.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM