Έγκλημα στου Γκύζη: Ποιο ήταν το θύμα και οι ενδείξεις για το κίνητρο της άγριας δολοφονίας

Έγκλημα στου Γκύζη: Ποιο ήταν το θύμα και οι ενδείξεις για το κίνητρο της άγριας δολοφονίας Facebook Twitter
Η είσοδος του κτιρίου στου Γκύζη όπου βρέθηκε νεκρός ο 66χρονος (EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ)
1

Συγκλονισμένη είναι μια ολόκληρη γειτονιά στου Γκύζη μετά την άγρια δολοφονία άνδρα ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην είσοδο του κτιρίου όπου διέμενε.

Για την ώρα, η ληστεία εξετάζεται από τους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, ως το πιο πιθανό κίνητρο για την δολοφονία του 66χρονου ο οποίος βρέθηκε δεμένος χειροπόδαρα και με πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι. Ο 66χρονος βρέθηκε νεκρός σήμερα, στις 9 το πρωί, εσωτερικά της εισόδου του σπιτιού του, στην οδό Γενναδίου 9, αλλά εκτιμάται πως η δολοφονία έγινε τη νύχτα ή πολύ νωρίς το πρωί.

Έγκλημα στου Γκύζη: Ποιο ήταν το θύμα και οι ενδείξεις για το κίνητρο της άγριας δολοφονίας Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Η εκδοχή της ληστείας εξετάζεται καθώς το σπίτι είναι αναστατωμένο και έχει ερευνηθεί. Ο 66χρονος ήταν ιδιοκτήτης πρατηρίου καυσίμων στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και είναι πιθανό οι δράστες να τον ακολούθησαν ως το σπίτι όταν έφυγε χθες από το κατάστημά του. Το πτώμα βρήκε ο συνέταιρος του, ο οποίος τον αναζήτησε γιατί δεν είχε δώσει σημεία ζωής για περίπου ένα 24ωρο και μόλις πήγε στο σπίτι του βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα και ειδοποίησε την αστυνομία.

Ο άνδρας που δολοφονήθηκε φαίνεται πως έμενε μόνος  ενώ κάτοικοι της περιοχής μιλούν για έναν φιλήσυχο άνθρωπο. Οι έρευνες της Αστυνομίας είναι σε πλήρη εξέλιξη.

 
Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια