Πάτρα: Μαχαίρωσε τη σύντροφό του και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη

Πάτρα: Μαχαίρωσε τη σύντροφό του και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη Facebook Twitter
0

Μια γυναίκα εντοπίστηκε μαχαιρωμένη το βράδυ των Χριστουγέννων στην εθνική οδό Πατρών - Αθηνών στο ύψος του Δρεπάνου.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ η γυναίκα εντοπίστηκε αιμόφυρτη στο ύψος των γερανών Χρυσανθοπούλου στο Δρέπανο. Επί τόπου έσπευσαν άντρες της ΕΛΑΣ και ασθενοφόρο που την μετέφερε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα φέρεται να διαπληκτίστηκε λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ των Χριστουγέννων με τον άνδρα που φέρεται να διατηρεί σχέση μαζί του. Ο δράστης κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού την τραυμάτισε με μαχαίρι και στη συνέχεια την εγκατέλειψε αιμόφυρτη.


Η αστυνομία, λίγη ώρα αργότερα, προχώρησε στη σύλληψη του συντρόφου της ο οποίος φέρεται να την τραυμάτισε με μαχαίρι και στην συνέχεια την εγκατέλειψε. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η αστυνομία ερευνά τα αίτια που οδήγησαν τον δράστη στην πράξη αυτή ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Με πληροφορίες από patrastimes/ tempo24

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM