«Ούτε το πτώμα μου δεν θα έβρισκαν», λέει η γυναίκα που διασώθηκε από πτώση IX στο λιμάνι της Κυλλήνης

«Ούτε το πτώμα μου δεν θα έβρισκαν», λέει η γυναίκα που διασώθηκε από πτώση IX στο λιμάνι της Κυλλήνης Facebook Twitter
0

Για τη διάσωσή της, από δύο άνδρες του Λιμενικού Σώματος, μίλησε η γυναίκα που έπεσε με το Ι.Χ. στα νερά του λιμανιού της Κυλλήνης κατά την αποβίβασή της από το πλοίο της γραμμής. 

Η Μέμη Γεράκη, μίλησε για το περιστατικό στο ραδιόφωνο του Inkefalonia 103,9. «Δοξάζω τον Θεό και την Παναγία που μου έδωσαν δύναμη και είμαι καλά. Υμνώ τους δύο ανθρώπους του λιμενικού της Κυλλήνης , τον Θοδωρή και τον Παναγιώτη και με κίνδυνο της ζωής τους με έσυραν έξω από το αμάξι, λίγο πριν αυτό πέσει στην θάλασσα». Η ίδια αναφέρει ότι το αυτοκίνητό της δεν έχει ακόμη ανασυρθεί από τον βυθό του λιμανιού. 

«Το αυτοκίνητό μου είναι ακόμα κάπου στον βυθό, φανταστείτε που θα βρισκόμουν αν δεν ήταν τα παιδιά του λιμενικού να με τραβήξουν έξω από αυτό από την πόρτα του συνοδηγού. Ούτε το πτώμα μου δεν θα έβρισκαν. Οφείλω την ζωή μου στους δύο ανθρώπους του Λιμενικού της Κυλλήνης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους αυτούς», είπε χαρακτηριστικά. 

«Με έβαλαν στο πλοίο με την "μούρη". Δεν βγήκα με την όπισθεν επειδή μου άρεσε, έτσι με έβαλαν από το πλοίο και μόνο έτσι μπορούσα να βγω», αναφέρει η ίδια σε σχέση με το περιστατικό ενώ έκανε λόγο για ανθρώπινο λάθος. «Όλο αυτό που έγινε πρόκειται για ανθρώπινο λάθος και όχι δικό μου. Και από την εταιρία δεν με πήραν ένα τηλέφωνο. Ακόμα δεν μπορώ να πω τίποτα. Είναι εδώ δικηγόροι, εμπειρογνώμονες και δύτες και από εμένα και το λιμενικό, η κυρία εισαγγελέας και φυσικά θα αποδοθούν τα δίκαια και τα νόμιμα. Το θέμα είναι πως είμαι καλά».

Συγχαρητήρια Πλακιωτάκη


Τα θερμά του συγχαρητήρια προς τους δύο Κελευστές του Λιμενικού Σώματος του Λιμεναρχείου Κυλλήνης, Θεόδωρο Καλτσά και Παναγιώτη Μουρτζίνη έδωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, για τη διάσωση εγκλωβισμένης οδηγού το βράδυ στο λιμάνι της Κυλλήνης. Ο κ. Πλακιωτάκης τόνισε ιδιαίτερα το γεγονός πως τα δύο στελέχη του Λιμενικού Σώματος έσπευσαν να διασώσουν την οδηγό παρά τον σοβαρό κίνδυνο που ενείχε η απόφαση τους για την ίδια τους την ζωή.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM