Έρχονται μειώσεις στα διόδια - Ποιους σταθμούς αφορά

Έρχονται μειώσεις στα διόδια - Ποιους σταθμούς αφορά Facebook Twitter
Eurokinissi
1

Νέες μειωμένες χρεώσεις για ορισμένους σταθμούς διοδίων θα ισχύσουν από το νέο έτος στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας / Σπάρτης.

Ειδικότερα, οι μειώσεις τιμών της τάξης των 5 λεπτών θα αφορούν σε ορισμένους σταθμούς διοδίων και σε ορισμένες κατηγορίες οχημάτων και τίθενται σε ισχύ από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 8 Ιανουαρίου 2020 προς Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020 στον αυτοκινητόδρομο: Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα / Σπάρτη.

Συγκεκριμένα, με βάση τα όσα προβλέπονται από τη Σύμβαση Παραχώρησης του Έργου «Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση, Λειτουργία, Συντήρηση και Εκμετάλλευση του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο - Σπάρτη» (νόμος 3559/2007, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει), από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 8 Ιανουαρίου 2020 προς Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020 (ώρα 00:00) οι χρεώσεις στους σταθμούς διοδίων του αυτοκινητοδρόμου αναπροσαρμόζονται τιμαριθμικά για το έτος 2020.

Αναλυτικός πίνακας με τις νέες χρεώσεις ανά κατηγορία:  

 

Έρχονται μειώσεις στα διόδια - Ποιους σταθμούς αφορά Facebook Twitter

Σημειώνεται ότι ο νέος τιμοκατάλογος περιλαμβάνει ΦΠΑ 24% και θα ισχύει για όλους τους μετακινούμενους, συμπεριλαμβανομένων των κατόχων ηλεκτρονικών πομποδεκτών.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Επιτέλους θα ταξιδεύουμε φθηνότερα !!! Αν περάσουμε 100 φορές, θα μας μείνει ένα ολόκληρο έξτρα 5/ευρο.Από τώρα άρχισα να σκέφτομαι που θα το επενδύσω !!! Ρίξτε ιδέες please.