Πορεία συνταξιούχων στο κέντρο της Αθήνας

Πορεία συνταξιούχων στο κέντρο της Αθήνας Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
1

Ολοκληρώθηκε η πορεία συνταξιούχων από όλη την Ελλάδα, από τα Προπύλαια προς το Μέγαρο Μαξίμου.

Οι συνταξιούχοι ζητούν συνάντηση με τον πρωθυπουργό, προκειμένου να θέσουν τα αιτήματα τους διεκδικώντας όσα τους έχουν περικοπεί τα προηγούμενα χρόνια.

Ζητούν την 13η σύνταξη, ενόψει των γιορτών, καθώς και δωρεάν κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα και καμμία ιδιωτικοποίηση ή κεφαλαιοποίηση αυτού.

Όπως ανακοινώθηκε, ο πρωθυπουργός για λόγους εθνικών θεμάτων δεν μπορεί να δεχτεί σήμερα τους επικεφαλής του συλλαλητηρίου και προγραμματίζει σχετική συνάντηση μαζί τους τον προσεχή Ιανουάριο. Εν τω μεταξύ βρίσκεται σε εξέλιξη συνάντηση των εκπροσώπων των συνταξιούχων με κυβερνητικά στελέχη, μεταξύ των οποίων οι κκ Γιώργος Γεραπετρίτης, υπουργός Επικρατείας, και Γιάννη Βρούτση, υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM