Κρήτη: Πατέρας ομολόγησε ότι βίαζε επί 15 χρόνια την κόρη του

Κρήτη: Πατέρας ομολόγησε ότι βίαζε επί 15 χρόνια την κόρη του Facebook Twitter
4

Ένας 55χρονος πατέρας στην Κρήτη ομολόγησε πως βίαζε συστηματικά την κόρη του, επί 15 ολόκληρα χρόνια. 

Την υπόθεση κακοποίησης και σεξουαλικής βίας με θύμα μια 27χρονη, εξιχνίασε το αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, αφότου η γυναίκα ζήτησε την βοήθεια των Αρχών.  Σχεδόν αμέσως, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον 55χρονο, που συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα όπου, σύμφωνα με το τοπικό Zarpanews, ομολόγησε την ενοχή του.

Από 12 ετών

Όπως προέκυψε από τις έρευνες και τις ανακρίσεις που ακολούθησαν, ο πατέρας βίαζε την μεγαλύτερη κόρη του από τότε που η κοπέλα ήταν 12 ετών. Σύμφωνα με το ΚΡΗΤΗTV, η σεξουαλική κακοποίηση πολλές φορές συνέβαινε ενώ στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν η σύζυγος του δράστη ενώ, άλλες φορές, ο πατέρας υποχρέωνε το θύμα του να τον ακολουθεί σε απόμερες τοποθεσίες.

Η μητέρα δεν πίστευε την κόρη της

Η οικογένεια είχε απασχολήσει πολλές φορές, στο παρελθόν, τόσο την αστυνομία όσο και τις υπηρεσίες πρόνοιας των Χανίων. Ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί είχαν μεταβεί επανειλημμένα στο σπίτι, χωρίς να αντιληφθούν την κακοποίηση.  Η μητέρα του θύματος παραδέχτηκε στην κατάθεσή της πως η κόρη της, της είχε μιλήσει για τον βιασμό αλλά εκείνη δεν την πίστευε και επέλεγε να πιστέψει τους αντίθετους ισχυρισμούς του συζύγου της.

Ενώπιον των αστυνομικών του ΑΤ Κισσάμου, ο 55χρονος ομολόγησε ότι βίαζε σε εβδομαδιαία βάση την κόρη του και με απειλές, την υποχρέωνε να μην αποκαλύψει σε κανέναν τις αποτρόπαιες πράξεις του. Η γυναίκα είχε διακόψει νωρίτερα το σχολείο, με την οικογένεια να επικαλείται για αυτό τα προβλήματα με κρίσης επιληψίας.

Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση

Πριν λίγο καιρό, η 27χρονη εγκατέλειψε το σπίτι της οικογένειάς της για να ζήσε με έναν νέο άνδρα σε άλλη πόλη της Κρήτης. Ο 55χρονος πατέρας της αντέδρασε έντονα, ασκώντας βία στη σύζυγό του και εξαπολύοντας απειλές εναντίον της κόρης του. Τότε το θύμα αποφάσισε να περάσει το κατώφλι του αστυνομικού τμήματος Κισσάμου.

Στην αρχή, η γυναίκα περιορίστηκε στην καταγγελία των απειλών και των εξυβρίσεων αλλά μόλις οι αξιωματικοί υποπτεύθηκαν την κακοποίησή της, την έπεισαν να μιλήσει για όλα. Όταν προσήχθη στο τμήμα, ο δράστης αρχικά προσπάθησε να διαψεύσει τις κατηγορίες αλλά έπεσε σε αντιφάσεις και τελικά ομολόγησε, αποκαλύπτοντας πως την είχε κακοποιήσει τελευταία φορά τον περασμένο Αύγουστο. «Ήταν πάρα πολύ όμορφη. Κάτι πάθαινα και τα έκανα», φέρεται να είπε στους αξιωματικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου ο δράστης, που πλέον κρατείται στις φυλακές Τρίπολης.


Αρχικά ο δράστης δε συνελήφθη, καθώς δε συνέτρεχαν προϋποθέσεις αυτόφωρης διαδικασίας και η δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χανίων. Ο ανακριτής Χανίων εξέδωσε ένταλμα για κακουργηματικές πράξεις «βιασμού ανήλικης κατ' εξακολούθηση» και «τέλεσης γενετήσιων πράξεων με ανήλικη που δε συμπλήρωσε τα 14 έτη της ηλικίας της, κατ' εξακολούθηση».

Ο 55χρονος θα παραμείνει σε κελί των φυλακών Τρίπολης μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

 

Με πληροφορίες από neakriti και Zarpanews

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
και λέγοντας ο πατέρας "Ήταν πάρα πολύ όμορφη. Κάτι πάθαινα και τα έκανα" είπε να δικαιογήσει την πράξη του. Η κόρη φταίει που ήταν όμορφη, όχι αυτός.
Να τα λέμε και αυτά, συγχαρητήρια και στους αστυνομικούς οι οποίοι είδαν πίσω από το παραπέτασμα και εξιχνίασαν την υπόθεση. Διότι και άλλα παρόμοια περιστατικά καταγγέλονται στην αστυνομία, αλλά μερικές φορές δε γίνεται τίποτα! Και μάλιστα μιλάμε για σαφείς καταγγελίες, όχι όπως σε αυτήν τη περίπτωση όπου φαίνεται ότι της εκμαίευσαν την καταγγελία.
" Ήταν πάρα πολύ όμορφη. Κάτι πάθαινα και τα έκανα» Οχι, δεν ήταν μια.πραξη αυθόρμητη που έκανε επειδή "κάτι τον έπιανε". Φρόντιζε να τη βιάζει εκεί που δεν υπήρχε κανένας μάρτυρας, φρόντιζε να την απειλεί , να ασκεί έλεγχο και βία με κάθε τρόπο ,να τη βγάζει ψεύτρα, να την κάνει να σιωπά. Ήταν ενα προμελετημένο έγκλημα που επαναλαμβανόταν ξανά και ξανά για 15 χρόνια.