Μπέτυ Μπαζιάνα: Προσεχώς καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Μπέτυ Μπαζιάνα: Προσεχώς καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Facebook Twitter
Και επισήμως καθηγήτρια πανεπιστήμιου στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας αναμένεται να εκλεγεί η Μπέτυ Μπαζιάνα, σύντροφος του τέως πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα - EUROKINISSI
7

Την ερχόμενη Παρασκευή αναμένεται να εκλεγεί και επισήμως καθηγήτρια πανεπιστήμιου η Μπέτυ Μπαζιάνα, σύντροφος του τέως πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα», η κα. Μπαζιάνα εργάστηκε τα τελευταία χρόνια ως συμβασιούχος στο ΕΜΠ και έχει αποκτήσει ισχυρό προβάδισμα για τη θέση της επίκουρης καθηγήτριας στο τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας - το οποίο γίνεται αυτοδύναμο τμήμα μετά τη συγχώνευση με το ΤΕΙ και την πρόσληψη τεσσάρων επίκουρων καθηγητών.


Μετά από μελέτη των τεσσάρων υποψηφιοτήτων για τη θέση, η εισήγηση της αρμόδιας τριμελούς επιτροπής είναι ομόφωνα υπέρ της κας. Μπαζιάνα και λόγω προσόντων, αλλά και λόγω χαμηλής ζήτησης της θέσης.


Την τελική απόφαση αναμένεται να λάβει 11μελής επιτροπή. Η θέση του επίκουρου καθηγητή (με το δεδομένο του ότι η βαθμίδα του λέκτορα έχει καταργηθεί) είναι σε πρώτη φάση μη μόνιμη, ωστόσο οδηγεί σε μονιμοποίηση μετά την πάροδο τριετίας. Η μονιμοποίηση αυτή μπορεί να αποτραπεί μόνο με απόφαση του υπουργού Παιδείας.

Το βιογραφικό


Η κυρία Μπαζιάνα είναι μηχανικός, καθηγήτρια Πληροφορικής. Σπούδασε στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών. Πήρε το διδακτορικό της δίπλωμα το 2008 από τη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών υπολογιστή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Διορίστηκε στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση ως καθηγήτρια Πληροφορικής σε Γυμνάσιο, αποσπάστηκε στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ του ΕΜΠ, στο οποίο δίδαξε. Δίδαξε ως συμβασιούχος ακόμη στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 δίδαξε τηλεπικοινωνιακά συστήματα στο Τμήμα Πληροφορικής της Σχολής Θετικών Επιστημών στη Λαμία.

Ελλάδα
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ