Βανδάλισαν το άγαλμα του Κολοκοτρώνη στο κέντρο της Αθήνας

Βανδάλισαν το άγαλμα του Κολοκοτρώνη στο κέντρο της Αθήνας Facebook Twitter
9

Άγνωστοι βανδάλισαν το άγαλμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, που βρίσκεται στην οδό Σταδίου, δίπλα στην Παλαιά Βουλή.

Τον βανδαλισμό έκανε γνωστό ο Άδωνις Γεωργιάδης, μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία που δημοσίευσε, πάνω στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη έχει γραφτεί η φράση «Fuck Heroes, fight now!».

Βανδάλισαν το άγαλμα του Κολοκοτρώνη στο κέντρο της Αθήνας Facebook Twitter

«Πόσο μεγάλη εγκεφαλική ζημία πρέπει να έχει κάποιος για να πάει και να βεβηλώνει έτσι το μνημείο του Κολοκοτρώνη; Και τί νομίζουν ότι επιτυγχάνουν ακριβώς πέραν του ότι μας κάνουν όλους έξαλλους!», έγραψε στο μήνυμά του ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Ελλάδα
9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Εμένα, πάντως, πολύ μου άρεσε (insert irony) η τοποθέτηση του Μιχάλη Χριστοδουλίδη επί του θέματος:(Πολιτευτή Β' Αθηνών με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ - Μηχανολόγο Μηχανικό ΑΠΘ Μηχανικό Αεροσκαφών ΣΜΑ & Ενεργειακό Επιθεωρητή):"Δεκα πουσταριά ειναι κι βεβηλώνουν οτι θυμίζει Ελλάδα, Ελληνική επανάσταση, Ελληνες ήρωες, μαζέψτε τους, ξεβρακώστε τους και στείλτε τους για ραδίκια!"...έτσι, έτσι (Μ)ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ και ΠΝΕΥΜΑ ΑΝΩΤΕΡΟ r c!
Φυσικά και το καταλαβαίνω. Σε ενοχλεί το σχόλιο;Υπάρχουν και παρόμοιες αντιδράσεις, δεν είναι μεμονωμένο. Ο (Μ)ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ και το ΠΝΕΥΜΑ το ΑΝΩΤΕΡΟ άλλωστε, κρίνεται και από τον τρόπο της αντί-δρασης στην διαφωνία. Αν κάποιοι φαντασιώνονται ξεβρακώματα "πούστηδων" (και δεν ξέρω τι άλλο) και μετά στάλσιμο στο να δουν τα ραδίκια ανάποδα, επειδή κάποιοι παίδες κάνουν επαναστατική γυμναστική με συνθήματα-γκραφίτι (business as usual) αυτό λέει περισσότερα γι’ αυτούς που ονειρεύονται αυτά τα πράγματα, παρά για τα παιδάκια με τα γκραφίτια.
...3% Ολίγα ακόμη μπουμπούκια διανόησης: "σπάστε κόκαλα και μην φοβόσαστε  ο λαός είναι μαζί σας"---"θα είχατε βρει το τσογλάνι και θα το γυρνούσατε πίσω να το καθαρίσει με τη γλώσσα δημοσίως, με τον κόσμο να του πετά γιαούρτια και σάπια λάχανα". ---"φυλάκιση 5 ετών για ενήλικους χωρίς η έφεση να έχει ανασταλτική ισχύ".(Τάδε έφη ...Τζήμερος)---"Άδωνι βγάλτε νόμο, 20 χρόνια φυλακή"-----------Oui, oui! και σκέπτομαι πως -με βάση την αναλογικότητα των ποινών- αυτούς που διαπράτουν Κακουργήματα θα τους κρεμούν ανάποδα στο Σύνταγμα, θα τους σκίζουν την κοιλιά και κατόπιν θα μοιράζουν τ' άντερα στο μοβόρικο πόπολο να φτιάξει κοκορέτσι.-----------Το "σύνθημα", πάντως, που είχαν γράψει, πριν κάποια χρόνια στην βάση του Γέρου του Μορέως, αν μη τι άλλο και σε αντίθεση με το παρόν, πολύ πιο έγκυρο, έλεγε"καμία ελπίδα"
0,5% ολίγα μπουμπούκια διανόησης:"ή με τις κουκούλες ή με τις γραβατες""Ήτανε και Ζακ ήτανε και Τζάκι στους νοικοκυραίους θα βάλουμε γκαζάκι""Δεν θυμάμαι νεκρούς από μολότοφ" (Κυρίτσης, αυτός 30%, όχι 0,5%)Σκέφτομαι πως με βάση την αναλογικότητα της εκλογικής δύναμης θα έκαιγαν ζωντανούς μη απεργούς σε μέρα απεργίας. Μα κάτσε... Αυτό έχει ήδη γίνει... Και θα έμεναν ατιμώρητοι... Κάτσε... Και αυτό έχει ήδη γίνει...ΥΓ Τι να σου κάνω μάναμ' που εμφανώς σε σπονσοραρουν υπέρτερες δυνάμεις.
(α) Ο Γεωργιαδης είναι με τους κακούς. Καθρεφτάκι σε ό,τι λέει.(β) Αφού δεν ήταν ήρωας ο Κολοκοτρώνης.(γ) Δεν ήταν βανδαλισμός. Ήταν αντιμιλιταριστικό δρώμενο. Σχεδόν καλλιτεχνικό.(δ) Δεν θέλουμε τα σύμβολα που αφορούν στην εθνική μας ταυτότητα. Μόνο στην ταξική ή στη δικαιωματική μας ομάδα.ΥΓ Μετά τα Γρηγοροπούλεια 2019 στον περιώνυμο φανοστατη της πλατείας Εξαρχείων δεν έχει μείνει μάρμαρο για μάρμαρο.
το άγαλμα του Φύσσα μόνο μην πειράξει κανείς γιατί θα μας κάψουν την Αθήνα. Τον Κολοκοτρώνη δεν τον θέλουμε πια. Μας απελευθέρωσε από τους Μουσουλμάνους κάποτε. Μη γίνει κανένας κακός συνειρμός. Τζιζ