Κυκλάδες: Δάσκαλος πολεμικών τεχνών συνελήφθη για ασέλγεια σε 15χρονη μετά την προπόνηση

Κυκλάδες: Δάσκαλος πολεμικών τεχνών συνελήφθη για ασέλγεια σε 15χρονη μετά την προπόνηση Facebook Twitter
0

Δάσκαλος πολεμικών τεχνών σε νησί των Κυκλάδων, συνελήφθη για την ασέλγεια σε βάρος μιας 15χρονης μαθήτριάς του.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Star, η νεαρή αθλήτρια κατήγγειλε τον 50χρονο προπονητή της το βράδυ του περιστατικού. Σύμφωνα με την ανήλικη, όλα ξεκίνησαν όταν τελείωσε η προπόνηση της Δευτέρας και ενώ οι υπόλοιποι συναθλητές είχαν αποχωρήσει. Ο δάσκαλος φέρεται να ζήτησε από την μαθήτρια να βγάλει την αθλητική της φόρμα, με το πρόσχημα ότι ήθελε να εξετάσει την μυική της ανάπτυξη. 

Στην κατάθεσή της, η 15χρονη περιέγραψε πως σάστισε και υπάκουσε αρχικά στην εντολή του δασκάλου της. Τότε όμως ο άνδρας φέρεται να την τράβηξε προς το μέρος του, αγγίζοντάς την, παρά τη θέλησή της. Η ανήλικη αντιστάθηκε αλλά, πριν προλάβει να απελευθερωθεί από τα χέρια του, ο 50χρονος πρόλαβε να την δαγκώσει - σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ.

Η 15χρονη τελικά ξέφυγε και μόλις επέστρεψε στο σπίτι της, ενημέρωσε τον πατέρα της. Πατέρας και κόρη υπέβαλαν από κοινού καταγγελία κατά του δασκάλου. Λίγο αργότερα ακολούθησε η σύλληψή του και τώρα η υπόθεση παίρνει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Με πληροφορίες από Star

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM