ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Βόλος: Έμαθαν ότι είναι αδέρφια μετά από δέκα χρόνια γάμου και τρία παιδιά

Βόλος: Έμαθαν ότι είναι αδέρφια μετά από δέκα χρόνια γάμου και τρία παιδιά Facebook Twitter
Το κτίριο της Εφορίας Βόλου.
4

Σε κατάσταση σοκ έφυγε από την Εφορία Βόλου ένα παντρεμένο ζευγάρι καθώς ανακάλυψαν πως είναι αδέρφια.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί πριν από δέκα χρόνια και μαζί έχουν τρία ανήλικα παιδιά.

Σύμφωνα με το τοπικό TheNewspaper.gr, ο 30χρονος άντρας με την 26χρονη σύζυγό του επισκέφτηκαν την Εφορία την περασμένη Τρίτη για να κάνουν αίτηση απαλλαγής από τα τέλη κυκλοφορίας ως γονείς ανήλικων ΑμεΑ, καθώς έχουν μαζί τρία παιδιά με αναπηρίες.

Ωστόσο όταν η υπάλληλος της Εφορίας πέρασε τα στοιχεία τους στο ηλεκτρονικό σύστημα, ανακάλυψε πως ο άντρας και η γυναίκα είναι στην πραγματικότητα αδέρφια, που προέρχονται μάλιστα από την ίδια μητέρα, αλλά από διαφορετικό πατέρα.

Με πληροφορίες από TheNewspaper.gr

Ελλάδα
4

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
«..έχουν μαζί τρία παιδιά με αναπηρίες».Δεν διευκρινίζεται τι είδους αναπηρίες έχουν τα παιδιά τους και αν είναι νοητικές, σωματικές ή και τα δύο. Προφανώς οφείλονται σε γεννητικές ανωμαλίες λόγω της αιμομιξίας.Τα αδέλφια, τα πρώτα ξαδέρφια, ακόμη και τα δεύτερα ξαδέρφια, ιατρικώς απαγορεύεται να τεκνοποιήσουν μεταξύ τους. Δεν είναι θέμα θρησκείας ή (μόνο) ηθικής. Κυρίως είναι θέμα χρωμοσωματικών ανωμαλιών που προκύπτουν και το παιδί που θα γεννηθεί ενδέχεται να παρουσιάσει σημαντικά προβλήματα.Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως στο συγκεκριμένο ζευγάρι παρουσίασαν πρόβλημα και τα τρία παιδιά τους.