Ουρές για να μπουν στο Τεκτονικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης - Απαγορεύονταν όμως οι φωτογραφίες στη Μασονική Στοά

Ουρές για να μπουν στο Τεκτονικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης - Απαγορεύονταν όμως οι φωτογραφίες στη Μασονική Στοά Facebook Twitter
0

Ουρές σχημάτισαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη όσοι θέλησαν να επισκεφτούν το εσωτερικό του Τεκτονικού Μεγάρου καθώς η Στοά των Μασόνων συμμετείχε στο Open House Thessaloniki.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι Μασόνοι της πόλης αποφάσισαν να ανοίξουν τις πόρτες του Μεγάρου τους στο κοινό και από το πρωί του Σαββάτου πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από το κτίριο στην οδό Φιλικής Εταιρείας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, για να ξεναγηθεί στο εσωτερικό του.

Ουρές για να μπουν στο Τεκτονικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης - Απαγορεύονταν όμως οι φωτογραφίες στη Μασονική Στοά Facebook Twitter

Οι πόρτες του Μεγάρου που στεγάζει όλες τις τεκτονικές ομάδες της Θεσσαλονίκης.έμειναν ανοιχτές για το κοινό σήμερα μέχρι τις 17:00 αλλά όσοι δεν πρόλαβαν θα έχουν μια ακόμη ευκαιρία για επίσκεψη αύριο Κυριακή από τις 11:00 έως τις 17:00. Όμως προσοχή γιατί όπως αναφέρει το thestival.gr, όσοι όσοι θελήσουν να επισκεφτούν το κτίριο των Μασόνων για να βάλουν φωτογραφία στο Instagram θα πρέπει να γνωρίζουν πως οι οδηγίες των ξεναγών είναι ξεκάθαρες και απαγορεύουν τη φωτογράφηση και η βιντεοσκόπηση εντός.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ