ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Νέα ένταση στην ΑΣΟΕΕ: «Εξωπανεπιστημιακοί» αναζητούσαν τον πρύτανη και προπηλάκισαν φοιτητή

Νέα ένταση στην ΑΣΟΕΕ: «Εξωπανεπιστημιακοί» αναζητούσαν τον πρύτανη και προπηλάκισαν φοιτητή Facebook Twitter
Ένταση σημειώθηκε νωρίτερα το πρωί στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ)
4

Ένταση σημειώθηκε νωρίτερα το πρωί στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ).

Σύμφωνα με πληροφορίες από πανεπιστημιακούς του ιδρύματος που επικαλείται η εφημερίδα «Καθημερινή», «εξωπανεπιστημιακοί που φέρεται να συνδέονται με το αναρχοαυτόνομο στέκι στο υπόγειο της ΑΣΟΕΕ», ανέβηκαν στην πρυτανεία το ιδρύματος, αναζητώντας τον πρύτανη.

Ωστόσο ο πρύτανης απουσιάζε και το γραφείο του ήταν κλειστό. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, λίγο αργότερα ακούστηκαν φωνές στο διάδρομο έξω από το πρυτανικό γραφείο και οι ίδιοι «εξωπανεπιστημιακοί» προπηλάκισαν έναν φοιτητή, που τελικώς φυγαδεύτηκε.

 

Ελλάδα
4

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Πού είναι αυτοί που κόπτονται για το άσυλο και τον αυταρχισμό της αστυνομίας να το σχολιάσουν; αλλά είναι ικανοί να μας πουν για "νέους που έχουν το δημοκρατικό δικαίωμα να συνομιλούν με τον πρύτανη " και για "στέκι διαμαρτυρίας και πολιτισμού " που βρίσκεται στο υπόγειο του ιδρύματος. Να ξαναεπεμβει η αστυνομία εδώ και τώρα για να διώξει τους αναρχοφασιστες!!
Αυτά τα πανεπιστήμια θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά δεν θα περάσει. Τα πανεπιστήμια θα αναβαθμιστούν, θα γίνουν ασφαλή για φοιτητές και καθηγητές και το παρακράτος θα τελειώσει μια για πάντα.