Έκρηξη σε sex shop στην Ιερά Οδό

Έκρηξη σε sex shop στην Ιερά Οδό Facebook Twitter
2

Άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στην είσοδο καταστήματος sex shop στην Ιερά Οδό, ο οποίος εξερράγη στις 03:20.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές. Η κυκλοφορία στην περιοχή που είχε διακοπεί από την αστυνομία, έχει ομαλοποιηθεί και διεξάγεται κανονικά.

Aπό την έκρηξη προκλήθηκαν φθορές και σε άλλα δύο καταστήματα δίπλα και απέναντι από το κατάστημα.

Διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, αλλά ο ιδιοκτήτης δήλωσε ότι δεν είχε προσωπικές διαφορές και ανοιχτούς λογαριασμούς με κανέναν.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
To sexshop πάντως έγραψε αυτό στα social media.Αναφορικά με την δολιοφθορά της οποίας έπεσε θύμα η εταιρεία μας, σήμερα 20/11/2019, θα θέλαμε να τονίσουμε προς αποφυγήν παρεξηγήσεων ή λανθασμένων συνειρμών τα εξής:H εταιρεία μας αποτελεί μια μοντέρνα, νεανική και εντελώς υγιή επιχείρηση και δεν είμαστε σε θέση να καταλάβουμε τον λόγο ή την αιτία που πέσαμε θύμα μιας τέτοιας ενέργειας, καθώς μοναδικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε την πιο premium πρόταση στον χώρο, είτε μέσω του φυσικού μας καταστήματος, είτε μέσω του vibrations.gr , που αποτελεί την online παρουσία μας.Η εταιρεία μας λοιπόν, δεν έχει κανενός είδους διαφορές & αντιπαραθέσεις με κανέναν και από την πρώτη ημέρα της ίδρυσης της λειτουργεί με απόλυτή διαφάνεια & συνέπεια σε όλους τους τομείς και επομένως δεν είμαστε σε καμία θέση να εξηγήσουμε το συγκεκριμένο γεγονός.Για τα περαιταίρω της υπόθεσης, αρμόδιες είναι οι αρχές και οι έρευνες τους. Τέλος, θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως το φυσικό μας κατάστημα θα μείνει κλειστό για λίγο χρονικό διάστημα, αλλά εξακολουθούμε να λειτουργούμε κανονικά μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.