Πορεία φοιτητών στο κέντρο της Αθήνας για την κατάργηση ασύλου

Πορεία φοιτητών στο κέντρο της Αθήνας για την κατάργηση ασύλου Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
2

Φοιτητές πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας για την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου και τα σημερινά επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ.

Φοιτητικό συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, με αφορμή τα σημερινά γεγονότα στην ΑΣΟΕΕ και το κλείσιμο της σχολής ύστερα από απόφαση της Συγκλήτου.

Με κεντρικό σύνθημα «κάτω τα χέρια από το άσυλο, το άσυλο ανήκει σε όλο το λαό» οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν αρχικά στα Προπύλαια και κατευθύνθηκαν μέχρι τη Βουλή, διαμαρτυρόμενοι για την στάση των αστυνομικών δυνάμεων, σήμερα, ενώ διεμήνυσαν ότι «θα απαντήσουν με ανυποχώρητους αγώνες».

Αυτή την ώρα η κυκλοφορία στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας αποκαθίσταται σταδιακά.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Τώρα βέβαια τι ποσοστό των φοιτητών αντιπροσωπεύουν αυτοί που διαδήλωσαν και πόσοι από αυτούς είναι φοιτητές, είναι ένα θέμα μάλλον.. Δηλαδή το "κάτω τα χέρια από το άσυλο" για να καταλάβω τι σημαίνει; Ναι στις γιάφκες και τις μολότωφ;; Γιατί δεν είδα παρόμοια ευαισθησία εναντίον των δήθεν αντιεξουσιαστών..
Κοίτα να δεις που το οδηγικο κοινό δεν αγανακτεί με δαύτους. Μόνο αν έρθει ο Κινέζος πρόεδρας...Φαίνεται το κοινό συμμερίζεται τους δίκαιους αγώνες τους. Πώς όχι;