Έφοδος της αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ

Έφοδος της αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
3

Έφοδο στην ΑΣΟΕΕ πραγματοποίησε το πρωί της Κυριακής η αστυνομία ενώ η επιχείρηση βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, αστυνομικές δυνάμεις έχουν μπει στους εσωτερικούς χώρους του Οικονομικού Πανεπιστημίου και πραγματοποιούν έρευνες, καθώς υπάρχουν καταγγελίες πως στο υπόγειο κατασκευάζονται μολότοφ. Ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έως αυτή την ώρα δεν έχει εντοπιστεί κάτι.

Επιπλέον φαίνεται να ελέγχονται και οι καταγγελίες που είχε κάνει η Σύγκλητος με ανακοίνωσή της που έκανε λόγο για παράνομη δράση κυκλωμάτων μέσα στην ΑΣΟΕΕ. Στην ανακοίνωσή της η Σύγκλητος του Οικονομικού Πανεπιστημίου είχε κάνει λόγο για εκδήλωση «επεισοδίων ικανών να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των μελών της κοινότητάς του».

Σημειώνεται ότι στο σημείο έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ έχουν αποκλειστεί οι δρόμοι γύρω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο.

Ελλάδα
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ χώρα στον πλανήτη όπου τα πανεπιστήμια μετατρέπονται από ναούς της γνώσης σε στάβλους / κρησφύγετα λούμπεν στοιχείων,.Πραγματικά ακόμα και σε χώρες του τρίτου κόσμου οι Πανεπιστημιακοί χώροι λάμπουν και αποτελούν το καμάρι κάθε πρωτεύουσας 40 χρόνια αίσχος που συντηρείται απο το αθλιο κατεστημένο του αφόρητα αντιδραστικού χώρου της αριστεράς με όλες τις παραλλαγές του καλυμμένο απο την υποκριτική στάση της αναποφασιστης πολιτείας μη τυχόν και θιγούν τα αρρωστημένα αντανακλαστικά των τοξικών του χώρου, ως πότε?