Θεσσαλονίκη: Απήγαγαν και κακοποίησαν ανήλικο - Τον εκβίαζαν με βίντεο για να μην τους καταγγείλει

Θεσσαλονίκη: Απήγαγαν και κακοποίησαν ανήλικο - Τον εκβίαζαν με βίντεο για να μην τους καταγγείλει Facebook Twitter
Ανήλικος κατήγγειλε την απαγωγή και το βιασμό του από δύο άνδρες (EUROKINISSI)
0

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένας ανήλικος Πακιστανός, στη Θεσσαλονίκη.


Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε το παιδί στην Αστυνομία, δύο άνδρες το οδήγησαν σε κατάστημα στην περιοχή της Μενεμένης και το ανάγκασαν να επικοινωνήσει με συγγενικό του πρόσωπο, προκειμένου να δοθούν λύτρα για την απελευθέρωσή του.

Εκεί, όπως μεταδίδει το thestival.gr, με τη χρήση βίας, τον ανάγκασαν να βγάλει τα ρούχα του και τον κακοποίησαν σεξουαλικά, ενώ ένας εκ των δύο δραστών βιντεοσκόπησε την κακοποίηση με το κινητό του. Απείλησαν δε, να δημοσιοποιήσουν το υλικό σε περίπτωση που το θύμα τους «τολμούσε» να τους καταγγείλει. 


Οι δράστες μετέφεραν τον ανήλικο σε σπίτι που διέμενε ο ένας από αυτούς στην ίδια περιοχή, όπου και τον κράτησαν με τη βία, έως το απόγευμα της επόμενης ημέρας της απαγωγής του. Τότε και αφού είχαν λάβει το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ από συγγενή του, τον απελευθέρωσαν.


Αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο φερόμενους δράστες, ηλικίας 24 και 28 ετών αντίστοιχα με καταγωγή από το Πακιστάν. Στην κατοχή του 24χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο, όπου κατείχε πορνογραφικό υλικό.


Οι δύο άνδρες, συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων σε βαθμό κακουργήματος, βιασμό, αρπαγή ανηλίκου, παράνομη κατακράτηση και παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Με πληροφορίες από thestival.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM