Ρόδος: Ηχογραφούσε με το κινητό της στο δικαστήριο - Καταδικάστηκε επιτόπου σε φυλάκιση

Ρόδος: Ηχογραφούσε με το κινητό της στο δικαστήριο - Καταδικάστηκε επιτόπου σε φυλάκιση Facebook Twitter
2

Στο εδώλιο του Μονομελούς Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου Ρόδου βρέθηκε μία 35χρονη που πιάστηκε να καταγράφει με το κινητό της τηλέφωνο την εκδίκαση υπόθεσής της.

Η 35χρονη κρίθηκε ένοχη από το δικαστήριο για παράνομη μαγνητοσκόπηση με το ελαφρυντικό των μη ταπεινών αιτιών και της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 10 ημερών με τριετή αναστολή και κατάσχεση και δήμευση του κινητού της τηλεφώνου.

Όπως αναφέρει το rodiaki.gr, η 35χρονη είχε την Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο Ρόδου την εκδίκαση υπόθεσής της που αφορούσε την ένταξή της στο νόμο περί υπερχρεωμένων νοικοκυριών. Κάποια στιγμή έγινε αντιληπτό ότι κατέγραφε με το κινητό της τηλέφωνο τη διαδικασία, κάτι που απαγορεύεται από το νόμο. Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας ο οποίος και άσκησε ποινική δίωξη στην 35χρονη και την παρέπεμψε στο αυτόφωρο.


Ενώπιον του δικαστηρίου η 35χρονη δήλωσε πως δεν γνώριζε ότι απαγορεύεται η καταγραφή της δίκης καθώς επρόκειτο για προσωπική της υπόθεση και ζήτησε συγγνώμη.

Η ίδια πρόσθεσε πως ήταν ιδιαίτερα αγχωμένη και θέλησε με την ενέργειά της αυτή να ακούσει αργότερα αυτά που θα είχαν ειπωθεί στη δίκη, χωρίς όμως να γνωρίζει ότι δεν επιτρεπόταν να το κάνει. «Αν το γνώριζα, δεν θα το έκανα» είπε.

Με πληροφορίες από rodiaki

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Αντε να πει κανείς ότι στην χώρα μας το μαχαίρι δεν φτάνει στο κόκκαλο και ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη..Στη Σιβηρία εξορία έπρεπε να την στείλουν, ακούς εκεί....