Κυκλοφοριακό «χάος» στην Αθηνών - Λαμίας: Ουρές χιλιομέτρων λόγω έργων

Κυκλοφοριακό «χάος» στην Αθηνών - Λαμίας: Ουρές χιλιομέτρων λόγω έργων Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας με ουρές χιλιομέτρων λόγω έργων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Τροχαία, πολύ μεγάλη κίνηση παρατηρείται αυτή την ώρα στην Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα προς Πειραιά. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στο ύψος των ΚΤΕΛ στον Κηφισό λόγω έργων που γίνονται. Αυτή την ώρα παραμένει κλειστή η δεξιά λωρίδα της λεωφόρου Αθηνών, στο ύψος που διενεργούνται τα έργα.

Σε ανακοίνωση η Τροχαία Αττικής ανέφερε για τα έργα που πραγματοποιούνται : «Λόγω εκτέλεσης εργασιών ασφαλτόστρωσης, θα πραγματοποιηθεί προσωρινός αποκλεισμός της αριστερής και μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της μεταξύ των χ/θ 33.000 και 44.500, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, περιοχής Δήμου Ωρωπού, κατά το χρονικό διάστημα από 04 έως 15.11.2019, για τις ημέρες Κυριακή έως Παρασκευή, κατά τις ώρες 22.00΄ έως 06.00΄ της επομένης.

Κατά τις ανωτέρω εργασίες, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την εναπομένουσα (δεξιά) λωρίδα κυκλοφορίας. Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση». Παράλληλα, «λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής τοίχου αντιστήριξης, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος του Α/Κ Μπογιατίου (χ/θ 27,960), περιοχής Δήμου Διονύσου, κατά το χρονικό διάστημα από 05.11.2019 έως 31.01.2020, καθ΄όλη τη διάρκεια του 24ωρου, ως εξής:

Στένωση του κλάδου εισόδου στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε., ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.Πλήρης αποκλεισμός του αριστερού παράδρομου που ξεκινά από τον κλάδο εισόδου. Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της οδού Ασκληπιού. Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση».

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM