Φονικό στα Μέγαρα: «Απειλούσε να με χτυπήσει» λέει η σύζυγος του κατηγορούμενου

Φονικό στα Μέγαρα: «Απειλούσε να με χτυπήσει» λέει η σύζυγος του κατηγορούμενου Facebook Twitter
0

Το προφίλ του δράστη, που την περασμένη Πέμπτη επιτέθηκε σε ένα ζευγάρι στα Μέγαρα, σκιαγραφεί η μαρτυρία της συζύγου του φερόμενου δολοφόνου. 

Από τα πυρά του δράστη έπεσε νεκρός ένας 48χρονος γιατρός και μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Θριάσιο νοσοκομείο η 43χρονη σύζυγός του. «Λίγο μετά τον γάμο μας είδα τον άντρα μου να αλλάζει και διαπίστωσα ότι έπαιρνε κάποια φάρμακα, τα οποία συνήθως δίνονται σε άτομα που πάσχουν από ψυχολογικά προβλήματα», δήλωσε η σύζυγος του 50χρονου, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

«Μου έδειξε ένα χαρτί που ανέγραφε ότι πάσχει από κάποια κατάθλιψη. Πήγε σε ψυχίατρο, του έδωσε κάποια φάρμακα και φαινόταν καλά. Άλλαξε όμως και πάλι και φαινόταν σαν να μην έχει σχέση με την πραγματικότητα, ενώ συχνά γινόταν βίαιος και απειλούσε μάλιστα και εμένα ότι θα με χτυπούσε», θυμάται η γυναίκα του άντρα που κατηγορείται ότι μπήκε στο σπίτι του κουνιάδου του και άρχισε να πυροβολεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σπίτι την ώρα της επίθεσης βρίσκονταν και τα δύο παιδιά του ζευγαριού. 

Η σύζυγός του φερόμενου δολοφόνου είχε από ημέρες φύγει από το σπίτι, μαζί με το παιδί τους, αλλά σύμφωνα με φίλο της οικογένειας οι απειλές συνεχίστηκαν. Θείο του θύματος υποστηρίζει ότι ο κατηγορούμενος είχε απειλήσει και την οικογένεια του γιατρού. 

Ο φερόμενος δράστης παραδόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, λίγες ώρες μετά τη διπλή επίθεση. Αξιωματικός που μίλησε το ίδιο βράδυ στο LiFO.gr δήλωσε πως ο άνδρας ήταν σε σύγχυση και υποστήριζε ότι δεν θυμόταν τι είχε συμβεί. 

Ο δράστης θα απολογηθεί το πρωί της Τρίτης. Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο θάνατος του 48χρονου γιατρού οφείλεται σε κακώσεις στον θώρακα, στην κοιλιά και στα άκρα, εξαιτίας των σφαιρών που δέχτηκε. Η γυναίκα του πήρε εξιτήριο. 

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM