Τρίκαλα: Μητροπολίτης έκανε αγιασμό στο καινούργιο αυτοκίνητο αρχιμανδρίτη

Τρίκαλα: Μητροπολίτης έκανε αγιασμό στο καινούργιο αυτοκίνητο αρχιμανδρίτη Facebook Twitter
16

Αγιασμό στο καινούριο αυτοκίνητο του αρχιμανδρίτη Παρθένιου του πραγματοποίησε Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, πριν λίγες ημέρες ο Μητροπολίτης αποφάσισε να πραγματοποιήσει ο ίδιος τον αγιασμό στο νέο τετράτροχο απόκτημα του Αρχιμανδρίτη του, ώστε να έχει «καλούς δρόμους και ασφάλεια».

Τρίκαλα: Μητροπολίτης έκανε αγιασμό στο καινούργιο αυτοκίνητο αρχιμανδρίτη Facebook Twitter
Τρίκαλα: Μητροπολίτης έκανε αγιασμό στο καινούργιο αυτοκίνητο αρχιμανδρίτη Facebook Twitter

Σύμφωνα με το thestival.gr, μόλις o Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος είδε τον Αρχιμανδρίτη του με το νέου του αυτοκίνητο, τέλεσε ο ίδιος το Αγιασμό, για «καλούς δρόμους και ασφάλεια». Στον αγιασμό του οχήματος έδωσαν το «παρών» και φίλοι του Αρχιμανδρίτη.

«Ο Αρχιμανδρίτης Παρθένιος είναι από τους αεικίνητους ιερείς της Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών. Καθημερινά και αυτός δίνει το δικό του αγώνα δίπλα στους πιστούς, αλλά για να γίνουν όλα αυτά χρειάζεται και το μεταφορικό μέσο», σχολίαζε το τοπικό trikalaola.gr που μετέδωσε αρχικά την είδηση.

«Έτσι ο ίδιος απέκτησε ένα αυτοκίνητο για να μπορεί να κινείται εντός και εκτός πόλης, αλλά σίγουρα δεν θα περίμενε ότι θα έχει τη τύχη να πάρει την ευχή του ίδιου του Δεσπότη! Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος μόλις είδε τον Αρχιμανδρίτη του με το νέου του αυτοκίνητο τέλεσε ο ίδιος το Αγιασμό, για καλούς δρόμους και ασφάλεια, ενώπιον φίλων του π. Παρθένιου».

Τρίκαλα: Μητροπολίτης έκανε αγιασμό στο καινούργιο αυτοκίνητο αρχιμανδρίτη Facebook Twitter
Τρίκαλα: Μητροπολίτης έκανε αγιασμό στο καινούργιο αυτοκίνητο αρχιμανδρίτη Facebook Twitter
Ελλάδα
16

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

Ελλάδα / Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

«Πήγαινα στην πλατεία με το ποδήλατο μου, όπως όλα τα παιδιά της γειτονιάς. Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου. Όμως εμφανίστηκε» εξηγεί το παιδί, λίγο πριν την απόφαση της Δικαιοσύνης
NEWSROOM

σχόλια

12 σχόλια
Το εκπληκτικό με μια είδηση,η οποία δεν αποτελεί είδηση .Αλλά γεννά μια είδηση του τύπου ""ακόμα κάποιοι ασχολουνται με θέματα,που υποτιθεται αδιαφορουν αν υπαρχουν"
Αρκεί μια ματιά στα σχόλια, για να επιβεβαιωθεί ότι με τόση δήθεν αθεΐα που έχει φυτρώσει τριγύρω μας, εκατό φορές να γεμίσουμε μουσουλμάνους σε αυτή τη χώρα. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί πρέπει σήμερα να ανεχόμαστε ή να σεβόμαστε κάθε άλλη θρησκεία/μπούρδα/αίρεση εκτός του Ορθοδόξου Χριστιανισμού πλέον. Προφανώς όλοι όσοι κράζουν δεν έχουν την παραμικρή ιδέα ούτε τι είναι ο αγιασμός, ούτε τι συμβολίζει, ούτε ότι χρειάζεται ιερέας για να τον τελέσει. Δικαίωμα του καθενός είναι τόσο το να πιστεύει, όσο και το να ακολουθεί όσα ορίζει η πίστη του. Συνεπώς δεν μπορείς να θεωρείς ότι προασπίζεσαι δήθεν την θρησκευτική ελευθερία, διατυπώνοντας τόσο κούφια νοήματος και ρατσιστικά σχόλια.Έλεος πια με την κοκοροεξυπνάδα, την ημι/α-μάθεια και την ασχετίλα σε αυτή τη χώρα. Πλέον ο Ορθόδοξος χριστιανός πολεμάται πιο έντονα από ποτέ, κι αυτό μόνο οφείλει να μας βάζει σε σκέψεις.
Έτσι, έετσι, τριτοκοσμική σαπιλα στο φουλ, κανένα έλεος, μια χαρά παιδιά ξενιτεύονται γιατί δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και οι παπαδες αγιαζουν τις κούρσες... και μας φταίει η Ευρώπη κατά τα άλλα.
Καλύτερα η επόμενη δράση τους να είναι σε νεκροταφείο πεσόντων του Β Π.Π. , να ακούνε "νταπαντούπα", να χορεύουουν και να πίνουν μπύρες τρώγοντας μεζεδάκια πάνω στην Ελληνική Σημαία.......