Νέα Ιωνία: Σύλληψη άνδρα που πιάστηκε με ανήλικο σε αυτοκίνητο

Νέα Ιωνία: Σύλληψη άνδρα που πιάστηκε με ανήλικο σε αυτοκίνητο Facebook Twitter
EUROKINISSI
3

Έναν 55χρονο στη Νέα Ιωνία που ήταν με ανήλικο μέσα στο όχημά του και φέρεται να τον προσέγγισε προσφέροντάς του οικονομικά ανταλλάγματα, συνέλαβαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ. 

Κατά την διάρκεια περιπολίας στην περιοχή, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ εντόπισαν τον 55χρονο σε απόμερο σημείο, ενώ βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο μαζί με έναν ανήλικο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μάλιστα, το παιδί ήταν ημίγυμνο, γεγονός που θορύβησε τους αστυνομικούς.

Ο 55χρονος εντοπίστηκε στον παράδρομο της εθνικής οδού μαζί με τον 16χρονο και στις ερωτήσεις των αστυνομικών δεν απάντησε τίποτα, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Open Beyond, ενώ ο ανήλικος είπε ότι οι δύο τους είχαν ανταλλάξει μηνύματα μέσω Facebook και έκλεισαν ραντεβού. Κατά τον ίδιο, ο άνδρας του είχε ζητήσει να συνάψουν ερωτικές σχέσεις. 

Ο μεσήλικας θα οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα. 

 



Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Το παραπάνω αποτελεί ποινικό αδίκημα εφόσον προσφέρθηκαν οικονομικά ανταλλάγματα, ο δράστης τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών (δηλ. είναι πλημμέλημα, άρα μιλάμε για 3-5 έτη) και χρηματική ποινή. Αν δεν αποδειχθεί η προσφορά χρημάτων, τότε δεν υφίσταται αδίκημα, καθώς το όριο συναίνεσης είναι τα 15 έτη.
Παραλογισμός της εποχής μας: να θεωρούμε ανήλικο, μετά από 3-5 χρόνια φυσιολογικής σεξουαλικής λειτουργίας (λίμπιντο, στύση, σπέρμα) έναν άντρα, που σε άλλες εποχές μπορεί να ήταν και πατέρας...
16 χρόνων είναι σύμφωνα με το νόμο σεξουαλικά ενήλικος. Φαντάζομαι η σύλληψη έγινε λόγω οικονομικού ανταλλάγματος, όπως διαβάζουμε στην τελευταία σειρά του άρθρου.