Μια 8χρονη μαθήτρια παρέλασε μόνη της σε χωριό της Νάξου

Μια 8χρονη μαθήτρια παρέλασε μόνη της σε χωριό της Νάξου Facebook Twitter
2

Μία 8χρονη μαθήτρια παρέλασε μόνη της σήμερα, στο χωριό Απόλλωνα στη Νάξο, για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Η μικρή Εφραιμίνα είναι φέτος η μοναδική μαθήτρια του δημοτικού σχολείου του Απόλλωνα, που τα τελευταία χρόνια δεν είχε ποτέ πάνω από τέσσερις μαθητές. 

Ντυμένη με παραδοσιακή στολή, η Εφραιμίνα παρέλασε δίπλα στον δάσκαλό της που εκτελούσε χρέη παραστάτη, διασχίζοντας τα λίγα μέτρα του κεντρικού δρόμου του χωριού, ενώ οι κάτοικοι μαζί με τον ιερέα και τον κοινοτάρχη Κορωνίδας χειροκροτούσαν.  

Συνοδευόμενη από τον νέο εκπαιδευτικό, η μικρή μαθήτρια παρακολούθησε τη δοξολογία στην εκκλησία του παραθαλάσσιου οικισμού και κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των ηρώων.

Μια 8χρονη μαθήτρια παρέλασε μόνη της σε χωριό της Νάξου Facebook Twitter
Μια 8χρονη μαθήτρια παρέλασε μόνη της σε χωριό της Νάξου Facebook Twitter
 
Ελλάδα
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Να πούμε ότι ο Απόλλωνας είναι βασικά τα "εξοχικά" των Κωμιακιτών. Εννοώ οτι δεν ειχε και ποτε κανενα ακμαζοντα πληθυσμο μονιμων κατοίκων.Εξάλλου το μεγαλύτερο χωριό της Νάξου είναι το Γαλάτσι.