Πέθανε ο δημοσιογράφος Κώστας Καίσαρης, ο τελευταίος «Αποδυτηριάκιας»

Πέθανε ο δημοσιογράφος Κώστας Καίσαρης, ο τελευταίος «Αποδυτηριάκιας» Facebook Twitter
0

Πέθανε ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Καίσαρης, σε ηλικία 70 ετών.

Ο γνωστός σε όλους «Αποδυτηριάκιας», έφυγε από τη ζωή σήμερα, μετά από δέκα ημέρες νοσηλείας στο Ερρίκος Ντυνάν. Τα τελευταία δύο χρόνια εργαζόταν στην εφημερίδα «ΝΕΑ», έχοντας διανύσει μεγάλη πορεία στην δημοσιογραφία. 

Στην εφημερίδα Φίλαθλος, ο Κώστας Καίσαρης συνέχιζε μια από τις πλέον επιτυχημένες αθλητικές στήλες στον ελληνικό τύπο, τον «Αποδυτηριάκια» και το όνομα του συνδέθηκε με μια σειρά αποκλειστικών ρεπορτάζ. Η θρυλική για την ελευθεριότητα και αθυροστομία στήλη ξεκίνησε από τον Νίκο Καραγιαννίδη, με τον οποίο και γνωρισε τις μεγαλύτερες δόξες της. Ο Καίσαρης την διατηρούσε φιλότιμα επι σειρά ετών. Παράλληλα εργαζόταν ως σχολιαστής σε ιστοσελίδες και έντυπα.

Η καριέρα του στη δημοσιογραφία ξεκίνησε από τον Ριζοσπάστη, ενώ συνεργάστηκε μεταξύ άλλων και με τον Ελεύθερο Τύπο, καθώς και με την τις αθλητική εφημερίδα Goal News και και τον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra.

Μεταδίδοντας την είδηση του θανάτου, οι συνάδελφοί του στο to10.gr έγραψαν για αυτόν: «Αν μας έβλεπε τώρα; Είναι βέβαιο ότι θα γελούσε με τον γνωστό αυθεντικό του τρόπο. "Ρε σεις πως κάνετε έτσι" θα έλεγε και θα έψαχνε τρόπο αμέσως να αλλάξει κουβέντα Να την πάρει και να την πάει στις... κατηγορίες του. Στο ποδόσφαιρο, στις μουσικές που αγαπούσε, στα μαγαζάκια που του άρεσε να τριγυρνά τα βράδια. Και αν δεν έπιανε με τη πρώτη; Πιθανότατα θα έβαζε τα μεγάλα μέσα. Θα έβγαζε από την ψυχή του μια από εκείνες τις ιστορίες του, που τις ακούγαμε με το στόμα ανοιχτό. Ο Κώστας Καίσαρης. Ένας από τους μεγαλύτερους αθλητικούς συντάκτες όλων των εποχών. Ένας σπουδαίος δημοσιογράφος. Ένας δικός μας άνθρωπος».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM