Χαλάζι στην Αθήνα

Χαλάζι στην Αθήνα Facebook Twitter
0

Σφοδρή χαλαζόπτωση πλήττει αυτή την ώρα την Αθήνα, επιβεβαιώνοντας την πρόγνωση για την πρόοδο της κακοκαιρίας. 

Χαλάζι μεσαίου μεγέθους κατακλύζει τους δρόμους στο κέντρο της πρωτεύουσας, προκαλώντας προβλήματα και καθυστερήσεις στην κυκλοφορία των οχημάτων και φυσικά στη μετακίνηση των πεζών. Χαλάζι πέφτει αυτή την ώρα σύμφωνα με πληροφορίες στο Παγκράτι, στους Αμπελόκηπους, στο Σύνταγμα, στην Αγία Παρασκευή και στο Μαρούσι.

Χαλάζι στην Αθήνα Facebook Twitter
Χαλάζι στην Αθήνα Facebook Twitter
Χαλάζι στην Αθήνα Facebook Twitter

  

Tο κύμα κακοκαιρίας που μαίνεται από χθες, θα πλήξει και σήμερα σχεδόν όλη την Ελλάδα πλην της Κρήτης, σύμφωνα με την υπηρεσία Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Tο μέτωπο τοπικά ισχυρών βροχών και καταιγίδων επηρέασε από τις μεταμεσονύκτιες ώρες έως και το ξημέρωμα της Παρασκευής τη Δυτική Ελλάδα και τα νησιά του Ιονίου και αναμένεται κινηθεί αργά ανατολικά και να «σαρώσει» σχεδόν το σύνολο της χώρας. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά και σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ενισχυμένους ανέμους.

Αυξημένες θα είναι και οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα προσδίδοντας στις βροχές χαρακτήρα λασποβροχών. Μετά τη διέλευσή του μετώπου η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ αντίθετα πολύ υψηλές θερμοκρασίες αναμένονται στη Βόρεια Κρήτη.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ