Οι Γιατροί του Κόσμου καταγγέλλουν εξαπάτηση πολιτών: Δεν κάνουμε έρανο πόρτα - πόρτα

Οι Γιατροί του Κόσμου καταγγέλλουν εξαπάτηση πολιτών: Δεν κάνουμε έρανο πόρτα - πόρτα Facebook Twitter
EUROKINISSI-ΒΑΙΟΣ ΧΑΣΙΑΛΗΣ
0

Περιστατικό εξαπάτησης πολιτών καταγγέλλουν οι «Γιατροί του Κόσμου», διευκρινίζοντας πως ποτέ δεν κάνουν εράνους πόρτα-πόρτα.

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση δημοσιοποίησε την καταγγελία ότι δύο άτομα, παριστάνοντας τους εθελοντές των «Γιατρών του Κόσμου», μπήκαν σε σπίτι οικογένειας στο Πέραμα και απέσπασαν χρηματικό ποσό υποσχόμενοι δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη.

Οι «Γιατροί του Κόσμου» τονίζουν ότι δεν πραγματοποιούν ποτέ ερανική εκστρατεία πόρτα - πόρτα, ούτε για χρηματική ενίσχυση των σκοπών τους ούτε για ενίσχυση σε είδη πρώτης ανάγκης, αλλά δέχονται αποκλειστικά δωρεές, είτε απευθείας στα γραφεία τους είτε μέσω τραπεζικών λογαριασμών για λόγους διαφάνειας.

Απευθύνουν, δε, έκκληση στους πολίτες που τυχόν θα δεχτούν τέτοια επίσκεψη κατ' οίκον να μην δίνουν οποιαδήποτε βοήθεια, αλλά να ειδοποιούν την Άμεση Δράση ή να καλούν άμεσα την οργάνωση.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM
Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

Ελλάδα / Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

«Διαβάζω ότι υπήρχαν καταγγελίες, ότι δεν τις έλαβε κανείς υπόψη και λοιπά. Αυτοί οι οποίοι τα γράφουν θα βρεθούν στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια από μένα», ξεκαθαρίζει η υπουργός
NEWSROOM