Ο Δημήτρης Κουφοντίνας κατέθεσε νέο αίτημα άδειας

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας κατέθεσε νέο αίτημα άδειας Facebook Twitter
1

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας κατέθεσε στο πειθαρχικό συμβούλιο των αγροτικών φυλακών Κασσαβέτειας νέο αίτημα για χορήγηση άδειας.

Πρόκειται για το πρώτο αίτημα, μετά από τα τρία απορριπτικά βουλεύματα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα υποβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα και θα εξεταστεί από το πειθαρχικό συμβούλιο της φυλακής που αναμένεται να συνεδριάσει την τρέχουσα ή την επόμενη εβδομάδα.

Αν κάποιο μέλος του πειθαρχικού συμβουλίου μειοψηφήσει, το θέμα θα απασχολήσει ξανά το Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου.


Μέχρι στιγμής ο Δημήτρης Κουφοντίνας, έχει λάβει στο σύνολο έξι άδειες, από τις φυλακές Κορυδαλλού και την Κασσαβέτεια, όπου κρατείται από τις αρχές Αυγούστου 2018, ενώ οι δικαστικές αρχές απέρριψαν άλλα τρία αιτήματά του.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM