Πέτρος Τατσόπουλος: Ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάστασή του μετά το πεντάωρο χειρουργείο

Πέτρος Τατσόπουλος: Ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάστασή του μετά το πεντάωρο χειρουργείο Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
2

Στη δημοσιότητα δόθηκε το ιατρικό ανακοινωθέν για τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, στο Ιπποκράτειο.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος οδηγήθηκε σήμερα το πρωί επειγόντως στο χειρουργείο καθώς, όπως έγινε γνωστό, οι γιατροί διέγνωσαν ανεύρυσμα αορτής και η κατάσταση του κρίθηκε «υπερεπείγουσα». Το πρωί, και ενώ ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή «Εκτός γραμμής» στον Alpha, ο Πέτρος Τατσόπουλος, παραπονέθηκε για έντονο πόνο στο στήθος και λίγο αργότερα κατέρρευσε.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, μετά από ένα χειρουργείο πέντε περίπου ωρών, το απόγευμα ο Πέτρος Τατσόπουλος διακομίσθηκε σταθερός στην Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Ανακοινώνεται ότι ο συγγραφέας, και πρώην Βουλευτής, κ. Πέτρος Τατσόπουλος αφίχθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στις 12.02 στο ΤΕΠ του Ιπποκρατείου Αθήνας με οξύ οπισθοστερνικό άλγος. Μεταφέρθηκε στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο της Α΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής αμέσως, όπου διαγνώστηκε οξύ διαχωριστικό ανεύρυσμα της αορτής.

Ο ασθενής διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο χειρουργείο καρδιάς επειγόντως (ώρα 12.50), όπου διαπιστώθηκε Οξύς Διαχωρισμός Ανιούσης Αορτής συνοδευόμενος από οξύ επιπωματισμό. Εγένετο χειρουργική αποκατάσταση της νόσου, η επέμβαση που διήρκεσε 5 ώρες περίπου ολοκληρώθηκε επιτυχώς και ο ασθενής διακομίσθηκε σταθερός στην Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης στις 18.15.

Μετά την πάροδο του επόμενου 24ώρου θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση».

 
Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ο Βίτσας έδειξε την ίδια ευαισθησία κι ανθρωπιά που είχε δείξει και στο Μάτι. Πέθανε εσύ αλλά εγώ δεν σκοπεύω να πατήσω pause στην συριζαίικη κασετούλα μου.